Az Apple rengeteg iPad Minivel készül a rajtra

A The Wall Street Journal meglehetősen érdekes információkra tett szert.

Az Apple rengeteg iPad Minivel készül a rajtra

Egy ideje már olvashatunk különböző pletykákat a 7,85 colos képátlójú érintőkijelzővel érkező iPad Miniről, így már nem titok, hogy a termék LCD panelje az LG és az AU Optronics műhelyéből érkezik. A Journal Digits blogjának információi szerint az Apple gyártópartnerei már gőzerővel készítik az iPad Mini komponenseit annak érdekében, hogy a termékből a rajtig nagyobb raktárkészleteket lehessen felhalmozni és így zavartalanul ki lehessen szolgálni a vásárlói igényeket.

Az ázsiai komponensgyártóktól származó információk alapján az Apple az idei év negyedik negyedévében több, mint 10 millió iPad Minit szeretne legyártatni, ami első olvasásra döbbenetesen nagy mennyiség. Összehasonlításképpen az Amazon a Kindle Fire esetében ugyanebben a negyedévben csak nagyjából feleekkora mennyiségre adott le rendelést.

A The Wall Street Journal munkatársai szerint ez azt bizonyítja, hogy a kisméretű iPad iránt hatalmas lesz a kereslet – legalábbis az Apple jelenleg erre számít. A végén úgyis attól függ, mennyi iPad Mini fogy, hogy a vásárlókat sikerül-e lenyűgözni az újdonság által kínált szolgáltatásokkal, illetve felhasználói élménnyel.

Érdekesség, hogy az elmúlt negyedév folyamán az Apple nagyjából 17 millió normál méretű iPad-et szállított le – ebbe a mennyiségbe nem csak a Retina kijelzős új iPad, hanem az olcsóbb, hagyományos LCD érintőkijelzőt alkalmazó iPad 2 szállítási mutatói is beletartoznak.

Az Amazon nem publikálta a Kindle Fire szállítási mutatóit, valamint az eladási statisztikákat sem. Július folyamán egy elemző a Forbes beszámolója szerint úgy kalkulált, hogy az idei év folyamán összesen 13,5 millió Kindle Fire leszállítására lehet számítani.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward