Az Apple-höz igazolt a Brazos APU-k vezető fejlesztője

Az Apple csapata egy rendkívül komoly szakemberrel bővült, aki egyenesen a vállalat riválisától, a Samsungtól érkezett, de előtte 16 évig az AMD-nél is dolgozott.

Az Apple-höz igazolt a Brazos APU-k vezető fejlesztője

Jim Mergard most ugyan a Samsungtól pártolt át az Apple-höz, de korábban az AMD-nél dolgozott, méghozzá nem kevesebb, mint 16 évig. A szakember az AMD kötelékében rangidős alelnök és vezető mérnök volt. Jim Mergard vezető szerepet töltött be az AMD alacsony fogyasztás mellett üzemelő „E” sorozatú APU egységeinek fejlesztésében, amelyek a Brazos platformban kaptak helyet.

Az Apple számára Jim Mergard érkezése hatalmas jelentőséggel bír – nagyobbal, mint azt jelenleg a többség gondolná. Patrick Moorhed – aki korábban szintén az AMD-nél dolgozott, de manapság már saját piaci elemző céget irányít – a The Wall Street Journal Digits blogjának adott nyilatkozatában elmondta, Jim Mergard komoly, rendkívül mélyreható szakértelemmel rendelkezik a SoC egységek területén. Moorhead szerint Mergard az Apple-nél hatékonyan összefoghatja a külső és belső erőforrásokat annak érdekében, hogy a vállalat új processzorokat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward