Az AMD első embere kikotyogta, mikor érkezik a Windows 10

A legfrissebb információ egy elég megbízható forrástól, az AMD első emberétől, Lisa Su-tól származik.

Az AMD első embere kikotyogta, mikor érkezik a Windows 10

A Microsoft következő generációs operációs rendszerének technikai bemutató kiadását a Windows Insider Programon keresztül már régóta ki lehet próbálni, így az érdeklődők képet kaphatnak róla, nagyjából milyen lesz a Windows 10, ha végre elkészül.

A korábbi információk alapján idén nyáron érkezhet meg az új operációs rendszer végleges változata, amely egyszerre 190 országban, 111 nyelven válik elérhetővé. Az egyelőre nem derült ki, hogy az új operációs rendszer pontosan mikor jelenik meg, de ha hihetünk az AMD első emberének, Lisa Su-nak, akkor reménykedhetünk egy július végi rajtban. Ezt az információt az AMD első embere a vállalat friss pénzügyi eredményeinek ismertetésére összehívott tájékoztatón hintette el egy, a raktárkészletek várható alakulására vonatkozó kérdésre adott válaszában. Az új operációs rendszer megjelenésének pontos dátumáról nem esett szó, de az elnök-vezérigazgató egyértelműen július végén esedékes rajtot említett.

Ez persze a Microsoft terveinek változásával még bőven módosulhat – talán a rövidesen megrendezésre kerülő Build konferencián elhangzik majd a végleges verzió rajtjának tervezett dátuma is. A legújabb Build konferencia alkalmával várhatóan az Internet Explorer utódjául szánt, egyelőre csak Spartan kódnévvel emlegetett webböngésző végleges nevéről is lehullhat majd a lepel.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward