Augusztusban jön az LG Optimus G2

Az új csúcsmodell bevezetésére egy hónapon belül sor kerül. Az LG nem csak egy meghívót hanem egy bevezető videót is közzé tett. 

Augusztusban jön az LG Optimus G2

Az LG soron következő csúcsmodelljét minden eddiginél nagyobb érdeklődés övezheti majd, arról nem is beszélve, hogy a vállalat népszerűsége egyébként is egyre nagyobb az utóbbi időben. Az eladási számok negyedévről negyedévre folyamatosan nőnek, és az okostelefonjaik mindegyike jól szerepel. Az Optimus L, az Optimus F és az Optimus G szériák is milliós tételekben találtak már gazdára.

A tavaly szeptemberben leleplezett Optimus G-ből mostanra önmagában is több millió darabot értékesítettek (az az alapja a Nexus 4-nek is). Ráadásul mindezt úgy, hogy sokáig csak néhány piacon volt kapható – jelenleg is folyik a terjeszkedése. Az LG Optimus G2 tehát az elemzők szemében már eleve sikervárományosként kezdheti a pályafutását.

A sajtóeseményről kiküldött meghívó tanúsága szerint augusztus hetedikén fog debütálni az újdonság. A bemutató helyszínéül ezúttal is New York City szolgál – az amerikai nagyváros az elmúlt év második felében avanzsált az ilyen rendezvények legfőbb székhelyévé London mellett. Az LG persze nem tolja az arcunkba az Optimus G2-t, de a legkevésbé sem finom utalást tettek ennek az érkezésére a hatalmas "Great 2 Have You!" felirattal, melyen a G és a 2 hatalmas betűmérettel képviselteti magát.

Az LG Optimus család következő zászlóshajójáról nem sok mindent lehet tudni egyelőre. Az eddig kiszivárgott információkat semmi nem erősíti meg. Ezek alapján a G2 túlnő az 5 hüvelykes okostelefonokon, és 5,2 colos panellel kerülhet a boltok polcaira. A vékony kávával határolt eszköz felbontása továbbra is 1080p-s Full HD lesz. A főkamera valószínűleg 13 megapixeles képek készítésére alkalmas, és optikai stabilizátorral is fel lesz vértezve. A gép szívében pedig a Qualcomm leggyorsabb megoldása, a Snapdragon 800 munkálkodik 2 GB-nyi rendszermemória társaságát élvezve. Az operációs rendszert tekintve meg csak reménykedhetünk, hogy a legfrissebb Androiddal, a 4.2-es (vagy netalántán 4.3-as) Jelly Beannel lesz dolgunk.

A megjelenés "menetéről" egyelőre részletesebben nem beszéltek, de remélhetőleg az LG ezúttal más utat választ, mint korábban. Tehát nemcsak korlátozott darabszámmal kezd a terjesztésbe néhány kiemelt régióban, hanem követi a HTC One és a Samsung Galaxy S4 példáját, és több mint 100 országban egyszerre próbálják a vásárlók kegyeit meghódítani. Ezzel a módszerrel lényegesen több vevőt lehetne elcsábítani, ám a vállalaton is nagyobb lenne a nyomás, ez tény – a HTC esetében például a legkevésbé sem mentek simán a dolgok.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward