Áttervezett X Series notebookokkal támad az ASUS

A hatékonyságot javító noteszgépek színes eleganciával és komoly teljesítménnyel állnak csatasorba a még jobb felhasználói élmény eléréséért, és a vásárlók kegyeiért.

Áttervezett X Series notebookokkal támad az ASUS

A frissen áttervezett és műszakilag is továbbfejlesztett ASUS X Series X402 és X502 noteszgép hamarosan felüti fejét a boltok polcain, illetve az internetes árlistákban. Karcsú formájával és akár Core i7 processzorával a két modell mindenre fel van készítve, a munkától a szórakozásig. A vonzó külsejű gépek széles színválasztékkal igazodnak a különféle ízlésvilágú tulajdonosok igényeihez és a sokféle használati szituációhoz. Az ASUS SonicMaster audiotechnológia fokozzai a multimédiás élményt, a Smart Gesture pedig pontosabb és alkalmazkodóbb bevitelt kínál. Az X Series továbbra is a megjelenés, a technológia és az egyedi jellemzők kellemes ötvözete, így sokféle vásárló számára vonzó lehet, és sokféle igényt képes kiszolgálni.

[bold]

[/bold]Az X szériás gépek könnyűek és karcsúak, ahogy azt az előző szériánál is megszoktuk. Hogy a tulajdonos jobban kifejezhesse általa saját stílusát és ízlését, az X Series gépek visszafogott fekete, elegáns fehér, dögös pink és tengerkék színekben jelennek meg. A klasszikus üzleti/irodai eleganciát előnyben részesítők valószínűleg a fekete és a kék mellett szavaznak majd, a feltűnőbb fehér vagy pink gépek pedig remekül illeszkednek a fiatalok igényeihez, vagy a világot jellemzően rózsaszínben látókhoz.

[bold]

[/bold]Az X Series noteszgépek jókora touchpadje a zökkenőmentesebb Windows 8 interakcióhoz kifejlesztett szabadalmaztatott ASUS Smart Gesture technológiát használja. A rendszer többféle mozdulatot és gesztust képes kezelni a touchpad rugalmasabb használatához, hogy ezt az eszközt ugyanolyan magától értetődő módon használhassák a tulajdonosok, mint az egeret. Az ASUS IceCool technológia egyedi belső kialakításra épül, így a csuklótámasz sosem melegebb, mint a test hőmérséklete – ha pedig a kéz nem forrósodik, akkor az egész használat kényelmesebb, és még a sok gépeléssel járó feladatok is jobban elviselhetők - mondják a mérnökök.

A burkolat alatt az X Series-ben újgenerációs Intel Core processzor (Ivy Bridge) kap helyet, mely akár i7-es modell is lehet, azaz a gép egy szerényebb központi egységgel is képes az átlagos feladatok ellátására, de i7-es kiadással a renderelés és az egyéb számításigényes feladatok elvégzése is gyorsan megy. Az ASUS Super Hybrid Engine II hozzájárul az akkumulátoros üzemidő optimalizálásához és az okostelefonokéhoz hasonló azonnali bekapcsolhatóság eléréséhez. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a gép alvó módból 2 másodperc alatt magához tér, vagyis az eszköz gazdája anélkül, hogy végig kellene várni a hosszadalmas rendszerindítást, ott folytathatja, ahol abbahagyta a munkát. Hosszabb lett a készenléti idő is, most akár 14 napig is „altatható” a gép.

[bold]

Elérhetőség és árak[/bold]

Az X402 és X502 hazai megjelenése márciusra várható, ezért ajánlott végfelhasználói árukat egyelőre homály fedi, de az optimista verebek olyan pletykákat csiripeltek, hogy az ASUS nagyon kellemes ár/teljesítmény mutatót álmodott meg az új X Series gépekhez. Reméljük, valóban így lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward