Asztali és mobil erőgépek az ASUS-tól

Számos további újdonsággal is előállt az ASUS a CeBIT alkalmával az új Eee PC mellett - így egy erőteljes asztali géppel és több új laptoppal is.

Asztali és mobil erőgépek az ASUS-tól

Számos további újdonsággal is előállt az ASUS a CeBIT alkalmával az új Eee PC mellett - így egy erőteljes asztali géppel és több új laptoppal és UMPC-vel is.

Az asztali gép az Ares névre hallgat, és úgy tervezték, hogy még a legelvetemültebb játékosok igényeit is kielégítse - amire valóban jó esélyei vannak a maga Core 2 Extreme processzorával és akár 8 GB DDR3 RAM-támogatásával, a 4TB-ot is elérő merevlemez-kapacitásával, grafikai téren pedig az NVIDIA legújabb, háromszoros SLI technológiájával. És hogy még a legkeményebb játszmák alkalmával se legyen soha túl forró a helyzet, a házat ellátták beépített folyadékalapú hűtéssel is. A két kulcskérdésre (mikor és mennyiért) azonban sajnos nem adtak választ.

Laptop-téren előálltak egyebek mellett a híres sportkocsi-szériájuk legújabb tagjával, a Lamborghini VX3-al is. Ez a 12,1 hüvelykes gyöngyszem is természetesen lépést tart a korral és az Intel új, 45nm-es Penryn technológiáját alkalmazza - egész pontosan egy 2,5 GHz-es Core 2 Duo-t. A 320 GB-os merevlemezén már készen kapjuk a Windows Vista Ultimate-et, a kellően élménydús látványvilágról pedig egy 256 MB-os GeForce 9300M gondoskodik. Rendelkezik továbbá 4GB DDR2 RAM-mal, egy LightScribe DVD-íróval, és beépített 802.11n Wi-Fi és 3.5G-támogatással is.

Az R50-es és az R70-es 5,6 és 7 hüvelykes UMPC-k, amelyek nagyrészt azonos tulajdonságokkal rendelkeznek, így például GPS-el és 3.5G szélessávval is. Az R50-es ezen felül kapott egy TV-tunert és SSD-tárat is, míg az R70-es érintőképernyővel büszkélkedhet.

Végül, de természetesen nem utolsósorban, a C90-es egy olyan noteszgép, amit kifejezetten úgy terveztek, hogy minél könnyebben lehessen szerelni és fejleszteni is; emellett rendelkezik 802.11n és Bluetooth 2.0 támogatással is, és akár 2.93 GHZ-es Core 2 Extreme processzorral is felszerelhető a maximális sebesség érdekében.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward