ASUS netbook AMD C-60-as APU-val

A jelek szerint a netbook piacon végre elkezdett hódítani az AMD legerősebb Ontario APU egysége, a C-60-as modell: a tegnapi nap folyamán két olyan Acer netbookról érkeztek hírek, amelyekben a fent említett APU dolgozik, ma pedig az ASUS Eee PC 1215B C-60-as változatáról is érkeztek információmorzsák.

ASUS netbook AMD C-60-as APU-val

A jelek szerint a netbook piacon végre elkezdett hódítani az AMD legerősebb Ontario APU egysége, a C-60-as modell. Az Acer után az Asus is frissítette egy szériáját, méghozzá az Eee PC 1215-t.

Az újdonság a francia üzletek kínálatában már megjelent, így remélhetőleg rövidesen Európa többi országában is kapható lesz. A szóban forgó netbook 12,1 hüvelykes képátlójú LCD kijelzővel érkezik, amely 1366 x 768 pixeles natív felbontás mellett üzemel. A központi egység és a videó vezérlő szerepét az AMD C-60-as APU egység tölti be, amely két darab bobcat processzormaggal, valamint egy Radeon HD 6290-es videó vezérlővel büszkélkedik csak úgy.

A processzormagok 1 GHz-es órajelen ketyegnek, de terhelés hatására a Turbo Core technológia jóvoltából a magórajel 1,33 GHz-re ugrik. A Radeon HD 6290-es IGP esetében az üresjárati magórajel 276 MHz-es, míg a Turbo Core magórajel 400 MHz-es értéket képvisel. Az új netbook 4 GB-nyi rendszermemóriával, 320 GB-os merevlemezzel 10/100 Mbps-os Ethernet vezérlővel, 802.11 b/g/n típusú WiFi adapterrel, beépített webkamerával és egy SD/MMC memóriakártya-olvasóval is rendelkezik.

Az ASUS AMD C-60-as APU-val ellátott netbookja 299 eurós áron érhető el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward