ASUS GeForce GTX 780 Ti DirectCU II: a felmatricázható VGA

Az ASUS egy jópofa megoldással próbál rajongói kedvében járni.

ASUS GeForce GTX 780 Ti DirectCU II: a felmatricázható VGA

Az ASUS a korábbi hírek szerint már készül következő különleges videokártyájának rajtjára, amely a RoG sorozatot erősíti és a Poseidon nevet viseli. Az első információmorzsák alapján még úgy tűnt, hogy a termék GeForce GTX 780 Ti alapokon nyugszik, aztán sajnos kiderült, hogy "csak" egy GeForce GTX 780-as modellről van szó.

Szerencsére a gyártó GeForce GTX 780 Ti modellel is készül, méghozzá egy elég érdekessel. Az újdonságról egyelőre elég keveset lehet tudni, de az már biztosnak tűnik, hogy fedélzetén egy DirectCU II-es videokártya hűtő teljesít szolgálatot, ami nem csak halkabban, de hatékonyabban is hűt, mint a referencia megoldás. A remek teljesítményű hűtés alapján jó esély van rá, hogy a termék nem referencia órajeleken üzemel majd.

Érdekesség, hogy az új videokártya teljes egészében feketében pompázik, de a gyártó mellékel hozzá két levélnyi matricát: az egyikkel fekete-piros, a másikkal fekete-arany dizájnnal láthatjuk el a terméket attól függően, milyen színhez kell igazodni az adott rendszernél, illetve alaplapnál. A fekete-piros séma a RoG sorozatú alaplapokhoz, a fekete-arany pedig a legfrissebb nyolcas sorozatú lapkakészlettel ellátott ASUS alaplapokhoz passzol.

Természetesen a letisztult, elegáns, sallangoktól mentes fekete kivitel mellett is letehetjük voksunkat. Az ASUS új videokártyája rövidesen megjelenhet kereskedelmi forgalomban, így a vele kapcsolatos további részletekre sem kell már túl sokat várni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward