Asus Eee PC 900: Bluetooth, multi-touch trackpad

A hónap elején már sikerült információkat szerezni az Eee PC 900-ról, amiket most további értesülésekkel egészítünk ki.

Asus Eee PC 900: Bluetooth, multi-touch trackpad

A hónap elején már sikerült információkat szerezni az Eee PC 900-ról, amiket most további értesülésekkel egészítünk ki.

Amit eddig tudtunk, hogy az Eee PC 900 8,9-hüvelykes kijelzővel, 1024*600-as felbontással és nagyobb SSD-tárhellyel rendelkezik (8 GB Windows XP-nek és 12 GB Xandros Linux-nak). Kiderült az is, hogy mindemellett támogatni fogja az Eee PC 900 a merevlemezeket is, és az Intel Atom processzorait a nagyobb teljesítmény és kisebb energiafogyasztás érdekében.További újdonság lesz még a WiMAX- és a HSDPA-támogatás is.

Azonban ma új információk és képek kerültek ki a szerkezetről, köszönhetően az FCC-nek. Ez a szervezet felelős az Egyesült Államokban az elektronikai eszközök ellenőrzéséért már a kiadásuk előtt. A képek alapján kiderült, hogy maga a laptop nem is lett sokkal nagyobb ez Eee PC 401-hez képest, azonban az adapter mérete jóval nagyobbra sikeredett. Ez elsősorban utazáskor jelentkezhet problémaként. Azonban megerősítik a képek is, hogy mostmár Bluetooth kapcsolattal is rendelkezik. Ez nemcsak a mobiltelefon-felhasználóknak jó hír, hanem azoknak is, akik Bluetooth-csatlakozású egérrel rendelkeznek.

Újdonság még az úgynevezett multi-touch trackpad is. Ezzel az iPhone-nál, iPod-nál megszokott módon vezérelhetjük több ujjal az egységet. Lehetőség lesz két ujjal görgetni az ablakok tartalmát, valamint növelni, kicsinyíteni a képek méretét. A legutóbbi híresztelések alapján az Eee PC 900 mindössze 500 dollárért lesz majd kapható. Összeadva ezt az érintőképernyővel és a GPS-szel egy nagyon jó ajánlatú notebook-ot kapunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward