Asus Eee PC 1000H már Tajvanon

Újból irigyelhetjük a tajvaniakat, ők ugyanis már boltban megvásárolhatják az Asus legújabb, 10-hüvelykes Eee PC 1000H-jét.

Asus Eee PC 1000H már Tajvanon

Újból irigyelhetjük a tajvaniakat, ők ugyanis már boltban megvásárolhatják az Asus legújabb, 10-hüvelykes Eee PC 1000H-jét.

Az Eee 1000 sorozatról már több hírben is beszámoltunk, többek között arról is, hogy már júniusban piacra fog kerülni az Asus legújabb kisméretű hordozható számítógépe. Az Eee PC 1000, Eee PC 1000H valamint az Eee PC 901 közötti különbségeket az alábbi kép nagyon jól összefoglalja, ezért nem is nyújtom tovább a szót:

Amikor szinte mindenütt késésekkel és gyakran féléves eltérésekkel találkozunk a piacra kerülési időpontokban, kicsit felháborító, hogy a távol-keleti városban már megvásárolható a notebook. Azonban ez egyben jó hír is, ugyanis ha már ott kapható, akkor az azt jelenti hogy már futószalagon gyártják az egységeket. Reméljük minél hamarabb eljut a világ többi részére is az Asus Atom-alapú, 10-hüvelykes kijelzővel rendelkező laptopja, ami 18 988 tajvani dollárba, átszámolva körülbelül 625 amerikai dollárba kerül.

Reméljük egy pár darab elkerül ide is a Föld másik felére, hogy legalább egy tesztet és egy bemutató megejthessünk (habár még az Eee PC 901 is várat magára idehaza, a korábbi hírek szerint Tajvanon június 3-án került forgalomba).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward