Asus C90 laptop: építsd magad

Az Asus új C90 laptopja teljes szabadságot ad a játékosoknak, hogy eldönthessék, milyen részegységekből álljon hordozható számítógépük.

Asus C90 laptop: építsd magad

Az Asus új C90 laptopja teljes szabadságot ad a játékosoknak, hogy eldönthessék, milyen részegységekből álljon hordozható számítógépük.

A 15,4 hüvelykes laptop az eddigi egyik legjobban fejleszthető laptop. A gyártó teljes szabadságot ad a vásárlóknak, engedélyezi, hogy bármilyen CPU-val, videókártyával, memóriával, merevlemezzel és optikai meghajtóval szereljük, használjuk a hordozható számítógépet, miközben nem sértjük meg a garanciát.

A Santa Rosa-alapú laptop maximálisan 1680x1050 pixeles felbontást képes megjeleníteni, processzort az Intel Core 2-től a Core 2 Extreme X6800-ig bezáróan lehet választani. Képes fogadni SATA merevlemezeket, optikai meghajtók közül pedig lehet hagyományos DVD-égetőket használni, vagy választhatunk valamilyen újgenerációs HD DVD vagy Blu-ray olvasót.

Vezetéknélküli kapcsolatok közül a legújabb 802.11n Wi-Fi-t és a Bluetooth 2.0-t támogatja. Rendelkezik még egy eSATA interfésszel, HDMI-kimenettel, TV-kimenettel, Firewire-rel, és három USB 2.0 porttal. Egy ujjlenyomatolvasót (Trusted Platform Module 1.2) és egy ExpressCard 34/54 olvasót is tartalmaz. Súlya 6,8 font, körülbelül 3 kg. Gyári adatok alapján működési ideje 4,5 óra.

Előrendelésben 950 dollárért (180 500 forintért) lehet egy olyan változatot vásárolni, ami egy NVIDIA GeForce Go 8500 256 MB grafikus kártyát és egy DVD-írót tartalmaz. Az összes többi összetevőt a felhasználónak kell külön megvásárolnia.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward