ASUS 9800 GTX+ Dark Knight Edition

ASUS 9800 GTX+ Dark Knight Edition

Az Nvidia GeForce 9800 GTX és GTX+-os típusjelzéssel ellátott termékeiből egyre több olyan egység van jelen a piacon, amelyek szakítanak a referencia órajelekkel és hűtéssel. A legfrissebb egyedi GeForce 9800 GTX+-os modell az ASUS műhelyéből származik, a termék EN9800GTX+ DK/HTDI/512M típusjelzéssel van ellátva, a modell nevében szereplő DK rövidítés a Dark Knight fantázianevet takarja.

A termék egyedi nyomtatott áramköri dizájnnal készül. Az új videokártyán az ASUS saját tervezésű hűtőalkalmatossága helyezkedik el, amely összesen négy darab, réz hőcső segítségével próbálja elvezetni a GPU által termelt hőt az alumíniumból készült lamellákhoz. A kártyán lévő hűtőalkalmatosság két slotos mérettel rendelkezik. Az ASUS újdonsága 512 MB GDDR3-as memóriával van ellátva, az egység három utas SLI támogatással is rendelkezik.  A GPU órajele 738 MHz-es, míg a shaderek 1,836 GHz-en ketyegnek. A memória chipek 2,2 GHz-es órajelen üzemelnek, a GPU és a memória között 256 bites memória interfész húzódik. Az új kártya két darab DVI kimenettel, egy S-Video kimenettel és a DVI-HDMI átalakítónak köszönhetően HDMI kimenettel is bír.

Az újdonság már megjelent az ASUS hivatalos weboldalán, így hamarosan viszont láthatjuk majd a boltok polcain is. Az ASUS egyedi 9800 GTX+-os kártyájának ajánlott végfelhasználói ára egyelőre nem ismert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward