Arctic Freezer 11 LP: alacsony profilú CPU hűtő

Arctic Freezer 11 LP: alacsony profilú CPU hűtő

Az Arctic egy új processzorhűtőt készített, amely alacsony profilú felépítésének köszönhetően tökéletes választás lehet kompakt konfigurációkhoz, illetve HTPC-khez is.

A Freezer 11 LP 115 x 106 x 53 mm-es mérettel rendelkezik, súlya pedig nem több, mint 255 gramm. A gyártó a terméket Intel processzorok hűtésére ajánlja, közülük is az LGA-775-ös és LGA-1156-os tokozással ellátott modellekhez, ugyanis csak velük kompatibilis. Mivel a termék képes együttműködni az LGA-1156-os processzorokkal, így a korábbi hírek alapján a jövőben a Sandy Bridge architektúrára épülő processzorokkal is használhatjuk majd. Az új processzorhűtő 50 darab alumínium lamellával, két darab hőcsővel és egy 92 mm-es átmérőjű légkeverővel érkezik és 90W-os TDP-ig használható.

A ventilátor a processzor terheltségétől függően a percenkénti 900-as és 2000-es közötti fordulatszám-tartományban üzemel. A ventilátor rezgéselnyelő felfüggesztéssel illeszkedik a processzorhűtőre, így a motor által keltett rezgések nem terjednek át a ház egyéb részeire. Annak érdekében, hogy a processzorhűtő talpazata és a processzor felülete között a lehető legjobb hőátadást lehessen elérni, a gyártó MX-2-es pasztát is mellékel a termékhez, amelyet gyárilag fel is visznek a CPU hűtő talpazatára, így nem kell vele bajlódni.

Az Arctic Freezer 11 LP hat év garanciával kerül forgalomba. Az újdonság ajánlott végfelhasználói ára Európában 15,30 euró, az Amerikai Egyesült Államok területén pedig 19,90 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward