Arctic F PWM: új rendszerhűtő ventilátorok

Az Arctic Cooling újabb termékeket dobott piacra, amelyek ezúttal nem a processzorhűtők piacát, hanem a rendszerhűtők egyre bővülő szegmensét célozzák meg. Az újdonságok az Arctic F PWM típusjelzést viselik és tulajdonképpen egy komplett termékcsaládot alkotnak. Ezek a ventilátorok nem összekeverendőek a korábban piacra dobott Arctic F Pro PWM ventilátorokkal, azok ugyanis eltérő specifikációkkal büszkélkednek.

Arctic F PWM: új rendszerhűtő ventilátorok

Az Arctic Cooling újabb termékeket dobott piacra, amelyek ezúttal nem a processzorhűtők piacát, hanem a rendszerhűtők egyre bővülő szegmensét célozzák meg. Az újdonságok az Arctic F PWM típusjelzést viselik és tulajdonképpen egy komplett termékcsaládot alkotnak. Ezek a ventilátorok nem összekeverendőek a korábban piacra dobott Arctic F Pro PWM ventilátorokkal, azok ugyanis eltérő specifikációkkal rendelkeznek. A friss megoldások esetében egyébként szintén van PWM támogatás, azaz a termékek fordulatszáma a rendszer pillanatnyi terhelésének és hőmérsékletének függvényében a megadott fordulatszám-tartományban dinamikusan változik.

Visszatérve a friss jövevényekre, az új termékcsaládban 80 mm-es, 92 mm-es és 120 mm-es átmérőjű ventilátorokat találunk, így mindenki megtalálhatja a számára és rendszere számára legoptimálisabb választást. A folyadékcsapágyas kivitellel rendelkező termékek alacsony zajszinten üzemelnek és el vannak látva a PST (PWM Sharing Technology, azaz PWM jel-megosztó technológia) támogatással, amelynek köszönhetően akár 5 darab ventilátort is köthetünk hozzájuk, amik mind a megosztott PWM jel alapján azonos sebességgel üzemelnek majd. Az új ventilátorok specifikációit és árait az alábbi kis táblázatban összesítettük.

A neves svájci gyártó az Arctic F PWM ventilátorokra hat év garanciát vállal. A termékekkel a közlemény szerint a jövő hónap elejétől kezdve találkozhatunk majd kereskedelmi forgalomban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward