Apró, vezeték nélküli egeret mutatott be a Logitech

A Logitech kínálatában egy új, vezeték nélküli egér jelent meg, amely ergonomikus felépítésével, rendkívül pontos görgőjével (Scroll Wheel) és fejlett optikai szenzorjával próbálja majd meghódítani a piacot, illetve a felhasználókat.

Apró, vezeték nélküli egeret mutatott be a Logitech

A Logitech kínálatában egy új, vezeték nélküli egér jelent meg, amely ergonomikus felépítésével, rendkívül pontos görgőjével (Scroll Wheel) és fejlett optikai  szenzorával próbálja majd meghódítani a piacot, illetve a felhasználókat.

Az M325-ös típusjelzéssel ellátott rágcsáló 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolat segítségével kommunikál az adott noteszgép vagy asztali konfiguráció USB portjában elhelyezett parányi  Unifying vevőegységgel, ami olyan pici, hogy ki sem kell vennünk az USB portból, ha például hordozni szeretnénk az adott notebookot. Az egér oldalán elhelyezett gumibetétek, amelyek a kényelem és a biztos fogás érdekében még speciális textúrát is kaptak, kényelmes egérhasználatot biztosítanak a felhasználó számára.

A görgő a hagyományos egerekhez képest sokkal zökkenőmentesebb és pontosann weboldal-görgetést tesz lehetővé, pontossága ugyanis többszöröse az átlagnak, így akár negyedosornként is görgethetünk.

Maga az újdonság egyébként egy AA elemmel működik, amely akár 18 hónapig is bírja, ha az egeret átlagos módon - nem éjjel-nappal - használjuk. A Logitech vezeték nélküli rágcsálója már elérhető Európa egyes országaiban, ahol a három év garanciával forgalomba kerülő újdonságért 29,99 eurót kell letennünk az asztalra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward