Apró pendrive, ami a pornak és a víznek is ellenáll

Az újdonság rendkívül kompakt felépítése miatt kiválóan használható autós audió rendszerekben, táblákban és noteszgépekben.

Apró pendrive, ami a pornak és a víznek is ellenáll

A Kingmax egy szuperkompakt pendrive-ot mutatott be, amelynek különlegessége abban rejlik, hogy víz- és porálló kivitelben érkezik, de kompakt és könnyű felépítése miatt is kifejezetten érdekes megoldásnak tűnik.

A PI-03 típusjelzéssel ellátott pendrive PIP technológiával készül - a termék gyakorlatilag ennek köszönheti vízzel és porral szembeni ellenállóságát.

Az apró adattároló nagyjából akkora, mind egy klaviatúra billentyűje: a termék 21 x 14,5 x 7 milliméteres mérettel bír, tömege pedig nagyjából 2,5 gramm.

A rendkívül parányi, pehelykönnyű pendrive kupakos felépítéssel rendelkezik és nyakpánt rögzítésére alkalmas füllel is rendelkezik, így kulcstartóhoz, pénztárcához, illetve aktatáskához is rögzíthető.

Az újdonság apró mérete miatt kiválóan alkalmazható táblákhoz és ultravékony noteszgépekhez, hiszen ezeknél az eszközöknél kiemelten fontos, hogy a külső adattárolók kompaktak, helytakarékosak és már-már észrevétlenek legyenek. Ezeket a szempontokat teljesíti is a Kingmax újdonsága. Az új adattároló mérete miatt nem akadályozza a szomszédos USB portok használatát sem, de ez aligha meglepő. A PI-03 egyébként gyártója szerint autós használatra is kiváló, ugyanis az autós audió rendszer USB portjában diszkréten, szinte észrevétlenül foglal helyet

A feketében és fehérben érkező Kingmax PI-03 4 GB-os, 8 GB-os, 16 GB-os és 32 GB-os változatban érhető el. A képet némileg rontja, hogy az újdonság nem USB 3.0-s, csak USB 2.0-s csatolófelületet használ, ami a nagyobb adattároló kapacitással rendelkező példányoknál probléma lehet, ugyanis az USB 2.0-s szabvány által kínált sebesség mellett elég sokáig tart megtölteni tartalommal az adott pendrive-ot, ha nagyobb mennyiségű adat átmásolása a cél.

A Kingmax újdonsága hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban. Az 5 év garanciával érkező pendrive várható ajánlott végfelhasználói ára jelenleg nem ismert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward