Április 14-én érkezik a javítás a 840 EVO SSD meghajtókhoz

Az említett időpontban nem csak a beígért SSD Magician frissítés érkezik, hanem egy új firmware is.

Április 14-én érkezik a javítás a 840 EVO SSD meghajtókhoz

Mikor kiderült, hogy a 840 EVO SSD meghajtóknál a korábban kiadott javítás ellenére is tapasztalható az olvasási sebesség esését eredményező hibajelenség, a Samsung illetékesei azt ígérték, hamarosan érkezik a javítás, amely orvosolja a problémát.

Az SSD Magician szoftver részeként érkező frissítést eredetileg márciusra vártuk, ugyanis a cég azt az ígéretet tette, hogy szakemberei még márciusban elkészülnek a munkálatokkal. A márciusnak már vége, de a frissítés csak nem érkezett meg.

A Samsung illetékesei a The Tech Report munkatársainak kérdésére elmondták, a szoftverrel kapcsolatos munkálatok még tartanak, de április 14-én megkapják a vásárlók a beígért frissítést. Ekkor nem csak az SSD Magician szoftver frissül, hanem egy új firmware is megjelenik a 840 EVO sorozat tagjaihoz. Reméljük, ezúttal eredményesebben sikerül a javítás, mint az októberi, amely a várakozásokkal ellentétben sajnos mégsem szüntette meg az olvasási-lassulást okozó probléma eredeti okát.

Mivel a jelenség a korábbi frissítés után is csak hetekkel tűnt fel újra, így az április 14-én érkező frissítéssel kapcsolatban csak néhány hét eltelte után jelenthetjük teljes bizonyossággal, hogy a probléma már a múlté. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward