App bemutató 7.: Böngésszünk

 Kezdésnél  egy kényes téma volt, a videó lejátszás. Most egy hasonlón kritikus ponttal foglalkozunk: böngészés. Két, talán kevésbé ismert alkalmazással.

App bemutató 7.: Böngésszünk

Apollo Browse

Amit egy számítógépen működő böngésző tud, azt egy tablet -en, vagy telefonon futónak is tudnia kell.  Akkor csak az extrákkal foglalkoznék.

Kezdésnél rögtön egy asztalin már részben megismert képesség, figyelmünkbe ajánl népszerű oldalakat. Mégpedig sok honlapot, sok témában.  Hírek, üzlet, technika, játék, sport, stb. Témánként 12 oldallal.  Sokat könnyítve ezzel a dolgunkon. Az első témakörben olyan oldalakat gyűjtöttek össze amik a mindennapokhoz kellhetnek: Facebook, Twitter, Amazon, eBay, Google+….

Következő számomra nagyon tetszetős segítség a szinkronizálás több, nagy böngészővel. Konkrétan a Firefox és Chrome jött náluk számításba.

És, hát, az integrált Facebook Chat.  Ami ugyan egyszerűbb, mint a megszokott felületek, de talán pont ebben van a szépsége. Csak az online kapcsolataink mutatja, ABC sorrendben.

Ami bennem hiányérzetet kelt a könyvjelző sáv. Negatívumként említeném, ha találtam volna olyan böngészőt, amiben van. De nem találtam. Így betudtam helyspórolásnak az amúgy sem túl nagy kijelzőn.

iOS link: Letöltés 

Android link: -W7P link: -

[italic]Értékelés: 9/10

[/italic]

3D Browser

Nos, igen, a neve keltette fel a figyelmem.  Indítás után pozitív meglepetés ér, egy annyira letisztult felület, hogy a megjelenített kezdő oldalon kívül semmi sincs. Ill. ez nem teljesen igaz, mert a 2 alsó sarokban 1 -1 nagyon halvány, diszkrét hexaéder mégis megjelenik.  Bal oldali segítségével tudjuk a füleket 3D-ben váltani. És ezzel le is tudtunk minden extrát...

A jobb oldali pedig elő varázsol egy menü készletet.  A szokásos stop , előre, hátra, haza, frissítés gombokon túl megjelenik egy „i” betű is. Ez a vicces a része a programnak.  Egy teljes képernyőnyi felületen dicsérik magukat. Elég kétes értékű ez a szememben.

Az utolsó „extra” a Home Page, feltételezem, a kezdő oldalt lehetne megadni itt. Sajnos még sehogy sem sikerült megváltoztatni, az egyébként remek választást, a Google –t.

A fül váltás az ami miatt kiemelkedik a többi átlagos böngésző közül. de, hogy ezért fogja -e valaki használni... Talán ha különleges képességekkel ruházzák fel a fejlesztők, majd megéri a 10$ árat.

iOS link: Letöltés 

Android link: -W7P link: -

Értékelés: 6/10

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward