App bemutató 4.: Társkereséstől a matekig

Keressünk párt, diktáljunk szerelmes levelet, számoljuk ki az esélyeket. Kb. erről szól a mai nap.

App bemutató 4.: Társkereséstől a matekig

[bold]Hi!temptation

[/bold]

Egy magyar fejlesztésű szoftvert szeretnék bemutatni, amely végre több platformon is megjelent.

 

Társkereső alkalmazás, ami kihasználja a XXI. század minden előnyét. GPS alapú helymeghatározással felderíti a közeli helyeket és persze azokat is figyelmünkbe ajánlja, akik a környéken tartózkodnak. Amint megtetszik valaki a kapcsolatteremtés pofon egyszerűvé válik: küldünk neki egy Hi!–t, ha viszonozza, akkor csak meg kell találnunk a fizikai valóját is.

 

Az ismerkedést megkönnyíti a chat része a programnak. Akár az első szavak miatt, akár a tényleges randi megbeszéléséről legyen szó. De ne felejtsük, a találkozás örömét, a kisugárzást semmilyen eszközzel sem lehet pótolni!

 

A fejlesztőknek innen szeretnék sok sikert kívánni! Mostanában picit csökkent a lelkesedés körülötte, pedig akár 1 hónapja is gyönyörű nőket lehetett megismerni a segítségével…

 

iOS link: Letöltés

Android link: Letöltés

W7P link: -

Értékelés: 6/10 

 

HiCalc HD Pro

 

Ha számológép kell íme: HiCalc HD Pro. Ha mértékegységet váltanánk, vagy grafikonra van szükségünk, vagy valami statisztikára vágyunk is a HiCalc HD Pro az amire szükségünk lehet. És most korlátozott ideig ingyenes!

 

Tudásáról köteteket lehetne megtölteni. A képen látjuk a főbb menüket  és ami rejtve marad előttünk azokkal az alkalmazás kipróbálása után találkozhatunk.

 

Ami el lehet mondani még róla, hogy több kisebb alkalmazás tudását is magában foglalja. És messze túlmutat rajtuk. Iskolában is, munkában is óriási segítség lehet. Érdemes letöltei, kipróbálni.

 

iOS link: Letöltés

Android link: -

W7P link: -

Értékelés: 7/10 

 

Dragon Dictation

 

Ezt a fejlesztést szerintem mindenki azóta várja, mióta van számítógép és szövegszerkesztő.  Ki szeret gépelni?Jó, akkor máshogy: Ki utál gépelni? És mi lenne ha a telefonunk lenne a titkárnőnk? Íme, lehetséges!

 

A Dictation diktafonként rögzíti a diktált szöveget és abból szöveges formátumot hoz létre. Vannak még betegsége. Hosszú szöveggel nehezen bír el. De természetesen (!) tud magyarul.

 

A kész szöveget utólag tudjuk javítani.  Ha megelégedtünk a munkánkkal tudjuk sms-ben, e-mail-ben tovább küldeni. Vagy kirakhatjuk Facebook falunkra. De amire már most is tökéletes a 140 karakteres Twitter üzenetek! És azt is tudja!

 

iOS link: Letöltés

Android link: -

W7P link: -

Értékelés: 9/10 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward