App bemutató 13.: Vegyes vágott

Kedvezünk a póker szerelmeseinek és azoknak, akik az egész éjszakát végig játszották, de reggel kelni kell…

App bemutató 13.: Vegyes vágott

[bold]MachoPoker Megmondó

[/bold]

Ezt lehetne csalásnak is hívni. Nade Rátkai óta tudjuk, az esélyanalizálók segítségével egész szépen meg lehet élni az online pókerből. És mivel ez teljesen ingyen van, mindenki számára adott a lehetőség használni.

Azt ígérik a  MachoPoker segít eligazodni a lapok útvesztőjében, akkor is ha első alkalommal ülsz asztal mellé. Az gyorsan kiderül, hogy legfeljebb teljesen kezdőknek segíthet.

Válaszd ki a színt, add meg az első lapot, ugyanez a második lappal is. Ha ugyanazt a lapot kétszer is kiválasztjuk, jön a hiba üzenet. Figyeltek a srácok! Jöhet, hogy hol ülünk az asztalnál. Majd megkapjuk a javaslatot arról, hogy mit tegyünk. A kezdeti 2 lap alapján igen bátor dolog bármilyen esélyről is beszélni. Ez az alkalmazás sem fog minket könnyű sikerek, gyors meggazdagodás felé repíteni…  Legfeljebb annyit tudhatunk meg, hogy az elejétől mire érdemes hajtanunk.

Másik menüpont a TV műsor. Ez aztán végképp egyszerű. a SportKlub és  a Sport 1. műsorából kigyűjti számunkra a pókerrel kapcsolatos műsorok kezdési időpontját.

iOS link: Letöltés 

Android link: -

Értékelés: 5/10 

 

[italic]

[/italic]

[bold]

Alarm Clock HD

[/bold]

Ébredni kell, nincs mese. De nem mindegy hogyan, mitől.

Az Alarm Clock HD egy olyan alkalmazás, aminek segítségével a nem túl kellemes hajnali ébredés is elfogadhatóvá válik.  Elég komolyan személyre szabható. Kedvünk szerint változtathatjuk mi jelenjen meg a az óra felületén:  Időjárás, dátum, Facebook , Twitter, RSS alapú hírek a Google Reader -ből mind -mind megjelenhetnek. Kedvünkben járnak még azzal is, hogy megadhatjuk kedvenc zeneszámunk, amire kipattanunk az ágyból.

Ha mindez nem lenne elég a kedvcsináláshoz, vannak egyéb funkciói is, amik egyedivé varázsolhatják ébresztő óránk. Színkeverő segítségével szinte végtelen árnyalatot adhatunk meg, ízlésünk szerint váltogathatjuk a számlap milyen színű legyen. De akár a fényerőt is állíthatjuk.

A hab a tortán a "zseblámpa". A bal felső sarokban  lévő  kis ikonra kattintva máris funkciót vált, megkönnyítve az éjszakai ébredés közbeni teendőink.

Egyetlen hibájával találkoztam: a Sleep Timer –t különbözőképp értelmezzük. Én aludnék még 10 percet mikor beállítom, szerintünk 10 perc zene jön… Ezt ellensúlyozzák azzal is, hogy nem kell minden eszközre külön megvenni, univerzálisan használható[italic]

iOS link: Letöltés 

[/italic]

Android link: Letöltés

Értékelés: 9/10

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward