Angliában is elindult a kalózpárt

A svéd kalózpártról már számtalanszor megemlékeztünk, legutóbb akkor, amikor az ottani Európai Parlamenti választásokban sikerült egy mandátumot szereznie a pártnak. Most ugyanez a szervezet az Egyesült Királyságban is megvetette magát.

Angliában is elindult a kalózpárt

A svéd kalózpártról már számtalanszor megemlékeztünk, legutóbb akkor, amikor az ottani Európai Parlamenti választásokban sikerült egy mandátumot szereznie. Most ugyanez a szervezet az Egyesült Királyságban is megvetette magát.

A párt jelenleg hivatalos bejegyzésre került az angoloknál, és rögtön tagok toborzásába kezdett. A pártvezér, a 40 éves grafikus dizájner és hobbi zenész Andrew Peter Robinson a következőt nyilatkozta a TG Daily-nek: "Kicsit későn jöttem a párthoz, azok között, akiket lenyűgözött a svéd választás eredménye. Az ottani siker megadta a brit szervezetnek a szükséges lökést, ami a webes fórumból egy teljes értékű párttá való változáshoz kell, és az ebben a folyamatban való részvételem miatt választottak meg a párt vezetőjévé."

Az EP-választásokkal ellentétben a brit parlamentbe való bekerüléshez nagyobb eredményt kell elérni a két rendszer különbözősége miatt. "Csoda kellene, hogy nyerjünk akár egy helyet is a következő általános választásokon, különösképpen, ha az kevesebb mint 12 hónappal a párt megalapítása után fog megtörténni, így ezt a lehetőséget egy gyakorlásnak, hírnevünk öregbítésének, valamint az általunk hangoztatott témák elterjesztésének szánjuk." - közölte Robinson. Hozzátette, hogyha olyan mértékű növekedést fognak tapasztalni, mint a svéd párt, akkor várható lesz több képviselő bejuttatása is a következő EP-választásokon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward