Androidos táblával készül a T-Mobile

Láthatólag a T-Mobile is igyekszik minél közelebb hozni egymáshoz a táblák és az okostelefonok világát; ezt jól mutatja e legújabb tervük is, miszerint 2010-re kiadnának egy táblát és egy otthoni telefont is - és mindkettőn a Google nyílt oprendszere, az Android futna.

Androidos táblával készül a T-Mobile

Láthatólag a T-Mobile is igyekszik minél közelebb hozni egymáshoz a táblák és az okostelefonok világát; ezt jól mutatja legújabb tervük is, miszerint 2010-re kiadnának egy táblát és egy otthoni telefont is - és mindkettőn a Google nyílt oprendszere, az Android futna.

Mint kiderült, az otthoni, egyelőre még meg nem nevezett telefon egy dokkolóállomáshoz csatlakozna; adatszinkronizálás és töltés természetesen egyértelmű. Várhatóan ez érkezne majd meg elsőként a kettő közül, a tábla pedig majd csak valamikor az év egy későbbi szakaszában követné.

A tábláról egyelőre túl sokat még nem lehet tudni, de a dolgok jelen állása szerint úgy tűnik, hogy egy 7 hüvelykes, fizikai billentyűzettől mentes, érintős darab lesz, amely a róla kikerült jelentés szerint "egyszerűbb feladatokat látna el", így például "vezényelné az adatáramlást egy sor otthoni készülék között". Ez utóbbi feltehetően arra utal, hogy a cég más hasonló készülékeivel, így például a Cameo-val is együttműködni (ami egy közönséges digitális képkeret, csak épp mobilhálózati kapcsolattal, így a frissen lőtt képeket nyomban továbbíthatja rá az ember).

Úgy tűnik, innen már valóban csak idő kérdése a mobilok és táblák/minilaptopok végleges összeolvadása.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward