Android Pie frissítés az LG-től

Android Pie frissítés az LG-től

Az LG esetében nagyon nehezen akar beindulni a frissítések terjesztése. Eddig még csak egy maroknyi modellt ért el az Android 9.0, és kizárólag Android One vagy felsőkategóriás eszközök kapták ezt meg. Most is egy korábbi csúcsmodell tulajdonosai örülhetnek majd, de egyébként az LG tervei között szerepel középkategóriás eszközök frissítése is.

A H930 modellszámmal illetett LG V30 ThinQ okostelefon tulajdonosok örülhetnek ezúttal. És az információnk szerint a hazai tulajdonosok is megkapják az első frissítési hullámmal az Android 9.0 operációs rendszert. Arról sajnos részleteket nem árult el a vállalat, hogy milyen változásokkal kell majd számolni egészen konkrétan, mindössze azt írja a főverziós frissítéshez csatolt kiadási jegyzék, hogy az Android operációs rendszerből új érkezett, és javult az okostelefon használhatósága, funkcionalitása. Az LG V35 ThinQ aránylag sok hozzáadott extrával együtt részesült az Android Pie frissítésből, így reménykedhetnek benne a V30 felhasználók, hogy számukra is tartogat majd meglepetéseket az új rendszer.

Galéria megnyitása

Amikor az érintett okostelefonra elérhetővé válik a főverziós frissítés, akkor azt egy értesítéssel jelzi a mobil a tulajdonosa számára. Ha valaki nem szeretne az OTA érkező frissítésre várni, akkor pedig meg lehet próbálni az LG Bridge szoftvernek a közbenjárásával a telepítést, de ez már némi odafigyelést igényel. Mivel egy jelentős csomagról van szó, a letöltés és a telepítését előtt gondoskodni kell a stabil hálózati kapcsolatról és a megfelelő töltöttségi szintről (legalább 50%).

Az LG a továbbiakban még Android 9.0 frissítéssel szolgálhat az LG G6 ThinQ, a V20 ThinQ, a Q9, valamint a Q8, és az X5 okostelefon számára is. És idővel talán még néhány újabb középkategóriás gép beállhat majd a sorba, de tekintve, hogy milyen mértékű késésben van a vállalat ezen a téren, nehéz azt megjósolni, hogy a következő frissítések mikor állhatnak majd készen.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap