Android 9.0-ra váltott a Galaxy Tab S4

Android 9.0-ra váltott a Galaxy Tab S4

A Samsung a 2017-es Snapdragon 835-re építkezve mutatta be tavaly a Galaxy Tab S4 táblagépet, és most pedig a vállalat elindította erre a készülékre az Android 9.0 frissítést. Az új főverzió Európában ütötte fel először a fejét, de hamarosan valószínűleg széles körben elérhetővé fog válni.

Mint az ismeretes a Samsung az Android 9.0 operációs rendszer érkezésével egyidejűleg úgy döntött, hogy dobja a korábbi Samsung Experience grafikus felhasználó felületet, és egy teljesen újat vezet be. A One UI miatt kicsit megcsúszott a fejlesztéssel a vállalat, de mostanra már több középkategóriás okostelefonját is frissítette a cég, és nem úgy tűnik, hogy fogyna a lendülete, mert a Galaxy J6 új rendszere csak néhány napja tűnt fel, de már itt van a teljesen eltérő felépítéssel rendelkező, 10,5 hüvelykes Galaxy Tab S4 számára is az új rendszer.

A One UI letisztult, és a mobiloknál úgy lett átalakítva a felülete, hogy a kezelőszervek lehetőleg a képernyő aljához közelebb essenek, és ez bizonyos esetekben a Galaxy Tab S4-nél is jól fog jönni. Az Android által biztosított gesztusvezérlés gördülékenyen kihasználható majd, és az adaptív fényerő, valamint az adaptív akkumulátor is hozzájárul majd ahhoz, hogy jobb élményt legyen képes biztosítani a termék. Kihasználható továbbá az App Slice előnye, és az App Actions is jobb használhatóságról gondoskodhat miután kiismeri az emberek szokásait. A táblagépen pedig a felhasználók még több lehetőséggel szembesülhetnek majd a One UI esetében, viszont a Galaxy Tab S4 az első tablet, ami ilyen frissítésben részesül, szóval erről egyelőre még nem sok információt áll módunkban megosztani, de a multitasking biztos gördülékenyebb lesz.

Galéria megnyitása

A Franciaországban megjelent frissítés a T835XXU2BSD1 azonosítót kapta, és érdekessége ennek, hogy egyelőre még csak a 4G LTE-s modellt érinti. Valószínűleg ez hamarosan meg fog változni és azok is számíthatnak majd az Android 9.0-ra, akik a csak Wi-Fi-s eszközt vásárolták meg.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap