Android 3-as tábla PC-vel készül a Lenovo

Úgy tűnik, hogy hamarosan a Lenovo kínálatában is találunk Android 3-as mobil operációs rendszert alkalmazó tábla PC-t. A nagyjából egy hónapon belül megjelenő újdonság a ThinkPad sorozatban kap majd helyet és alap koncepciójában hasonlít majd az Eee Pad Trasformerre, ugyanis csak úgy, mint az ASUS megoldása, úgy ő is lecsatolható billentyűzettel érkezik.

Android 3-as tábla PC-vel készül a Lenovo

Úgy tűnik, hogy hamarosan a Lenovo kínálatában is találunk majd Android 3-as mobil operációs rendszert alkalmazó tábla PC-t. A nagyjából egy hónapon belül megjelenő újdonság a ThinkPad sorozatban kap majd helyet és alap koncepciójában hasonlít majd az Eee Pad Trasformerre, ugyanis csak úgy, mint az ASUS megoldása, úgy ez is lecsatolható billentyűzettel érkezik.

Az újdonságot tegnap mutatta be Brazíliában a Lenovo egyik illetékese, Jaison Patrocinio. A hírek szerint a ThinkPad sorozatú Android 3-as tábla PC Tegra 2-es SoC egység köré épül majd. A 10,1 hüvelykes képátlójú, 1280 x 800 pixeles natív felbontást kínáló LCD érintőkijelzővel ellátott újdonsághoz egy mobil dokkoló is jár majd, amely billentyűzetet és egy TrackPoint-hoz hasonló, optikai elven működő megoldást kínál. A billentyűzettel ellátott dokkoló egység az Eee Pad Transformer esetében alkalmazott megoldáshoz hasonlít majd, viszont az ASUS termékével ellentétben a Lenovo dokkolója egy fedéllel ellátott bőrtokban kap majd helyet. A különleges Tábla PC esetében érdekesség, hogy az érintőkijelző, az optikai TrackPoint vezérlő és a billentyűzet mellé kapunk egy negyedik beviteli eszközt is, ami nem más, mint egy stylus, vagyis egy érintő ceruza.

A friss tábla PC specifikációival kapcsolatban kiszivárgott információk megerősítik az áprilisi értesüléseket. Ennek megfelelően a Lenovo újdonsága 16 GB-nyi, 32 GB-nyi, illetve 64 GB-nyi tárhellyel kerülhet forgalomba, valamint rendelkezik majd USB 2.0-s, micro USB és HDMI portokkal is. A 3G, illetve 4G opcióval érkező újdonság 1,397 cm vastag lesz.

Reméljük, rövidesen a tábla PC-vel kapcsolatos, most még hiányzó részletekre is fény derül. Az újdonság ára egyébként a pletykák szerint 450 dollár körül fog elhelyezkedni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward