Android 3.1-es frissítés az ASUS tábláihoz

Az ASUS nemrégiben kiadott közleménye alapján most már biztos, hogy a felhasználók a gyártó összes Android operációs rendszert futtató tábla PC-jére elérhetik majd frissítés formájában az Android nemrégiben megjelent 3.1-es frissítését. A frissítés telepítése rendkívül egyszerű lesz, érkezéséről pedig értesítést kapnak az Eee Pad tulajdonosok, méghozzá Eee Pad készülékükön keresztül.

Android 3.1-es frissítés az ASUS tábláihoz

Az ASUS nemrégiben kiadott közleménye alapján most már biztos, hogy a felhasználók a gyártó összes Android operációs rendszert futtató tábla PC-jére elérhetik majd frissítés formájában az Android nemrégiben megjelent 3.1-es frissítését. A frissítés telepítése rendkívül egyszerű lesz, érkezéséről pedig értesítést kapnak az Eee Pad tulajdonosok, méghozzá készülékükön keresztül.

Az érintett Eee Pad készülékek között a Transformer, Slider és MeMo konfigurációkat találjuk, amelyekhez FOTA- (Firmware over the air - hálózatról letölthető firmware) formájában válik majd elérhetővé a fentebb említett frissítés. A frissítési folyamattól nem kell majd megijedniük a rutintalanabb felhasználóknak sem, ugyanis a firmware update egyszerűen, néhány lépéssel az adott táblára varázsolható, minden különösebb trükk nélkül.

Az Android 3.1 érkezésével a gyártó közleménye szerint tovább javul a felhasználói élmény, ezen kívül a különböző USB-s eszközök kompatibilitása, illetve támogatása is javul, valamint ezzel egy időben néhány gyári alkalmazás is frissülni fog.

Az Android 3.1-es változatát is tartalmazó firmware update megjelenésének pontos időpontjával kapcsolatban június elejére ígért bővebb tájékoztatást az ASUS.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward