AMVA panellel ellátott monitort dob piacra a BenQ

Az új monitor az üzleti felhasználókat veszi célba, de tulajdonságai alapján akár otthoni munkára is remek választás lehet.

AMVA panellel ellátott monitort dob piacra a BenQ

A BenQ rövidesen lerántja a leplet egy üzleti környezetbe szánt monitorról, amely ezúttal AMVA+ panelre alapoz. A BL2700HT modell villódzás-mentes háttérvilágítással és alacsony kékfény kibocsátási móddal gondoskodik a felhasználó szemeinek védelméről, illetve arról, hogy hosszabb munka alkalmával se legyen megterhelő a monitort nézni.

A 27 hüvelykes képátlójú LCD kijelző 178 fokos függőleges és vízszintes betekintési szögekkel rendelkezik, natív felbontása pedig Full HD, azaz 1920 x 1080 pixel. Az új monitor 3000:1 tipikus kontrasztarány mellett üzemel, a szürkéből szürkébe történő "színátmenet elvégzésére" pedig mindössze 4 ezredmásodpercre van szüksége – tulajdonképpen ennyi a panel GTG válaszideje. A panel egyébként 8-bites lesz.

A 300 cd/m2-es fényerősség mellett üzemelő, fehér LED-es háttérvilágítást alkalmazó monitor vékony kávával érkezik, állványa pedig kellő testreszabhatóságot biztosít majd. Utóbbinak köszönhetően a kijelző nem csak dönthető és elforgatható lesz, hanem még magasságát is állíthatjuk majd, sőt, a jelek szerint pivot/portré mód is rendelkezésre áll, azaz a kijelző 90 fokkal elforgatható lesz.

A videó bemenetek között egy DVI, egy HDMI és egy D-Sub port sorakozik, de ezeken kívül 3,5 milliméteres jack audió fejhallgató kimenet és 3,5 milliméteres jack audió vonalbemenet is lesz a terméken. A sort két darab 1 wattos hangszóró zárja, amelyek sztereó hangzást biztosítanak.

Az új monitor rövidesen megjelenhet kereskedelmi forgalomban, az azonban egyelőre nem derült ki, pontosan mennyibe kerül majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward