AMD AppZone: hasznos alkalmazások PC-re, androidosak is

Az AMD AppZone szolgáltatásának köszönhetően könnyedén beszerezhetőek a GPU alapú hardveres gyorsítás kiaknázására képes szoftverek és sok androidos alkalmazás is, amelyek könnyedén futhatnak Windows alapú AMD-s rendszereken..

AMD AppZone: hasznos alkalmazások PC-re, androidosak is

Az AMD AppZone kínálatában számos olyan alkalmazást találunk, amelyekkel befogható a rendszerben található GPU vagy IGP annak érdekében, hogy az adott alkalmazás hamarabb elvégezhesse a rá bízott feladatot. A kínálatban persze nem csak windowsos szoftvereket találunk, hanem androidos alkalmazásokat is, amelyek az AMD és a BlueStacks együttműködésének köszönhetően könnyedén futtathatóak Windows operációs rendszerrel ellátott konfigurációkon.

A BlueStacks díjnyertes technológiájára támaszkodó AppZone Player segítségével több ezernyi androidos alkalmazás válik elérhetővé a több millió AMD-s táblán, noteszgépen, asztali számítógépen és egybegépen. Extra szolgáltatás, hogy a Windows-ra letöltött androidos alkalmazások a BlueStack Cloud Connect segítségével könnyedén szinkronizálhatóak Android mobil operációs rendszert futtató eszközeinkkel. Utóbbinak köszönhetően kedvenc androidos alkalmazásaink nem csak mobil eszközeinken, hanem AMD processzort vagy APU egységet futtató asztali számítógépünkön is futhatnak.

Az AMD AppZone szolgáltatása rengeteg hasznos alkalmazást és sok-sok játékot is tartalmaz. Ezek között megtaláljuk például az Adobe Phosothop CS6-os kiadását, illetve a CyberLink PowerDirector 11-es szoftverét is, sőt, a kínálatban még a népszerű játék, a Sleeping Dogs is helyet kapott.

A szolgáltatást az amd.com/appzone weboldalon keresztül, illetve a VISION Engine Control Centeren keresztül is el lehet érni. Az AppZone kínálata folyamatosan bővül, így időről időre újabb és újabb címekkel találkozhatunk majd, köztük például az új Medal of Honorral is. Az AppZone Player-en belül könnyedén keresgélhetünk az alkalmazások között, amelyek természetesen le is tölthetőek.

Az AMD és a BlueStacks szoftvermérnökei a közeljövőben természetesen tovább folytatják az együttműködést, amelynek eredményeként a különböző vezető OEM gyártók AMD-s eszközein helyet kap majd az AppZone Player.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward