amBX támogatás PlayStation 3-ra

A Sony aláírt egy megállapodást a Philipsszel, hogy a jövőben a PS3-ra megjelenő játékok használhassák az amBX technológiát.

amBX támogatás PlayStation 3-ra

A Sony aláírt egy megállapodást a Philipsszel, hogy a jövőben a PS3-ra megjelenő játékok használhassák az amBX (ambient experiences) technológiát. Mivel ehhez komoly támogatás kell, ráadásul elég kis réteget érinthet, így nem valószínű, hogy túl sok fejlesztő fogja bevállalni a többletköltséget. Jelenleg egyetlen cím sincs bejelentve, amely kiaknázná az amBX lehetőségeit, ám tavaly például azért késtek az Ubisoft nagyobb játékai (Brothers in Arms 3, Far Cry 2), mert a PC-s változathoz megcsinálták a támogatást, így ki tudja, lehet a jövőben egy patch formájában a PlayStation tulajok is hozzáférhetnek majd extraként.

Akik nem tudnák miről van szó: az amBX a játékélmény növelésére lett létrehozva. Eleinte a szokásos hangfalak, plusz fényhatások formájában (a játékbeni aktuális hangulattól függött, hogy milyen színben világított), majd később a teljes csomagban már szél és „rengés” effektekkel is. Akit elkezdett érdekelni a technológia, az bővebb információkat és bemutatókat a honlapján láthat: www.ambx.com

A támogatott játékok teljes listájáért pedig ide tessék fáradni: amBX games honlap

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward