AmbiGlow Plus technológiát kapott az új Philips monitor

Az új monitor talpában ledeket helyeztek el, amelyek a vizuális élmény fokozásának érdekében színes fényárral boríthatják be környezetüket.

AmbiGlow Plus technológiát kapott az új Philips monitor

A Philips egy új, különleges talpazattal ellátott monitort mutatott be, amely 27 hüvelykes képátlójú AH-IPS panel köré épül. A friss, 1920 x 1080 pixeles natív felbontást alkalmazó monitor széles, 178 fokos betekintési szögeket kínál, háttérvilágítása pedig villódzás-mentesen működik, így kíméli szemeinket. A 16,7 millió színárnyalat megjelenítésére képes panel 250 cd/m2-es maximális fényerősséggel bír, tipikus kontrasztaránya pedig 1000:1 értéket képvisel.

A 16:9-es képaránnyal rendelkező újdonság 14 ezredmásodperces normál GtG és 5 ezredmásodperces overdrive GtG válaszidővel büszkélkedik – utóbbi a SmartResponse bekapcsolásával érhető el. A minőségi kép mellé érdekes szolgáltatás is társul, hiszen a monitor talpazata AmbiGlow Plus technológiával rendelkezik, ami a monitoron megjelenő képpel összhangban különböző színű fényt bocsát ki, hála a beépített ledeknek és a képelemzést végző gyors processzornak. Az AmbiGlow Plus igény esetén természetesen hangulatvilágításként is működhet, amelynek legfontosabb paramétereit maga a felhasználó állíthatja be.

A meglehetősen keskeny kávával rendelkező monitor videó bemenetei között egy D-Sub, egy HDMI és egy MHL-képes HDMI port sorakozik, de ezeken felül külön szinkronbemenet és HDMI audió kimenet is rendelkezésre áll, méghozzá 3,5 millimtéeres fejhallgató csatlakozó formájában.

A gyári állvány csak a kijelző -5 és +20 fokon belüli döntésére ad lehetőséget, VESA támogatás pedig ezúttal nincs. Maga a monitor 613 x 482 x 245 milliméteres mérettel bír és 5,74 kilogrammot nyom a mérlegen. A termék normál üzemmódban 20,84 wattot fogyaszt, de készenléti állapotban 0,5 wattal, kikapcsolt módban pedig 0,3 wattal is beéri. Az újdonság nagyon vékony kávával érkezik, fehér műanyagháza pedig fényes felülettel rendelkezik.

A 275C5QHGSW modell rövidesen elérhetővé válik kereskedelmi forgalomban, listaára pedig 350 dollár körül helyezkedik majd el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward