Akkumulátorra gyúr a HTC Rezound

A HTC nemrégiben megjelent csúcskészüléke a HTC Rezound, bizony nem egy kis fogyasztó. A taiwani székhelyű vállalat ezúttal a hosszabb üzemidőre is figyelmet fordít, ennek elérésére pedig, egy nagyobb akkumulátorral van lehetőség.  

Akkumulátorra gyúr a HTC Rezound

A HTC nemrégiben megjelent csúcskészüléke a Rezound, bizony nem egy kis fogyasztó. A taiwani székhelyű vállalat ezúttal a hosszabb üzemidőre is figyelmet fordít, ennek elérésére pedig csak egy nagyobb akkumulátorral van lehetőség.

Ennek megfelelően készítettek a Rezound mellé egy akkumulátorcsomagot, ami egy nagyobb telepet, és egy újratervezett hátlapot tartalmaz a HTC-hez. Nem először találkozunk ilyennel, sőt, távol-keleten nagyon sok telefonhoz gyártanak ilyen kiegészítőt, de ezek általában rosszabb minőségűek, mint a gyártó által tervezett alkatrészek. A 4,3 colos HD kijelzővel szerelt készülék mellé gyárilag 1620 mAh-es aksit mellékelnek, és egy ilyen kijelző, valamint a kétmagos 1,5 GHz-es processzor, és az LTE modul mellé ez bizony igen szerény már. A telefonunk karcsúságát beáldozva azonban most jóval nagyobb kapacitású akkut kaphatunk.

A 2750 mAh-es telep majdnem 70%-kal több energiát képes tárolni, ezzel jóval hosszabb üzemidő elérését teheti lehetővé. A Rezound alapvetően nem egy karcsú készülék, 13,7 milliméteres vastagságával talán már vaskosnak is nevezhető, ha a legújabb készülékek mezőnyét vesszük figyelembe. A megnövelt akkumulátor ezt még 5-6 milliméterrel tovább növeli, vagyis 19 mm környékére hízik, de a kialakítása a púpon felül nem változik.

A csomag hamarosan elérhetővé válik, az ára 59,99 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward