Agility 4-es sorozatú SSD-k az OCZ műhelyéből

Az OCZ lerántotta a leplet negyedik generációs Agility sorozatú SSD-iről, amelyek az Everest 2-es platformra alapoznak.

Agility 4-es sorozatú SSD-k az OCZ műhelyéből

Az új, Agility 4-es sorozatú SSD meghajtók a Vertex 4-es példányokhoz hasonlóan szintén az OZC új, Everest 2-es SSD vezérlő platformjára alapoznak, ám korábban megjelent társaiknál szerényebb teljesítménnyel, kedvezőbb áron kerülnek majd forgalomba – ahogy az lenni szokott. Az átlagfelhasználókat megcélzó Agility 4-es SSD meghajtók akár 400 MB/s-os adatátviteli sebességet is kínálhatnak, 4K-s véletlenszerű írási feladatok alkalmával pedig akár 85000 I/O műveletet is el tudnak végezni egyetlen másodperc leforgása alatt.

Az Everest 2-es platform kétmagos SSD vezérlőre alapoz, amely az előző generációs megoldáshoz képest tipikus felhasználás mellett kétszer akkora tranzakciós teljesítményt kínál. A két processzormagra támaszkodó SSD vezérlő ECC támogatást, dinamikus elhasználódás-kiegyenlítést, automatikus adattitkosítást és Indilinx Ndurance 2.0-s támogatást egyaránt kínál, amelyek együttesen hozzájárulnak a meghajtó megbízható, strapabíró működéséhez. Az Indilinx Ndurance 2.0 jóvoltából a NAND Flash memóriachipek gyengeségei hatékonyan kezelhetőek és kiküszöbölhetőek, így élettartamuk jóval a gyártó által eredetileg meghatározott írási/törlési ciklusok száma felett helyezkedik el.

Az új SSD meghajtók három év garanciával kerülnek forgalomba. Az Agility 4-es sorozatban többféle modellt is találunk, kezdve a 64 GB-os, boot-drive meghajtótól egészen az 512 GB-os, nagy adattároló kapacitást kínáló példányig.

Az Agility 4-es sorozat tagjai már elérhetőek kereskedelmi forgalomban, az adattárolók legfontosabb tulajdonságait a fenti táblázat összegzi.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward