ADATA UE700 Pro: egy igen gyors pendrive család érkezik

Az USB 3.1 Gen1 portra támaszkodó pendrive-ok akár 360 MB/s-os olvasási és 180 MB/s-os írási tempó elérésére is képesek, ami ebben a formátumban nem hangzik rosszul.

ADATA UE700 Pro: egy igen gyors pendrive család érkezik

Az ADATA egy új pendrive sorozatról rántotta le a leplet, amelynek tagjai az USB portot nem kupakkal védik, hanem visszahúzható dizájnnal, így nem kell attól tartani, hogy véletlenül elhagyjuk a védősapkát. Az UE700 Pro sorozatban összesen négy tag foglal helyet, amelyek 32, 64, 128 és 256 GB-os kapacitással sietnek a gyors és kompakt mobil adattárolóra vágyók segítségére. Minden egyes UE700 Pro pendrive szálcsiszolt alumínium betéttel ellátott házat kap, amelynek kétharmadánál egy kék LED-et helyeztek el, ami az adattároló működéséről, illetve az aktivitásról ad tájékoztatást. A ház 63 milliméter hosszú, 23 milliméter széles és 7 milliméter magas, hátulján pedig egy fül is található, ami a kulcskarikát vagy a nyakpántot fogadja.

Galéria megnyitása
Az UE700 Pro négyesfogat

Sebességek terén csak a 256 GB-os változatról beszélt a gyártó, így az biztos, hogy a leggyorsabb modell 360 MB/s-os folyamatos olvasási- és 180 MB/s-os folyamatos írási tempó elérésére képes – a 32 GB-os változat ennél várhatóan jelentősen lassabb lehet, főleg írási sebességek tekintetében.

Galéria megnyitása

Az új pendrive Windows XP-től felfelé minden Windows kiadással használható, macOS terén legalább Mac OS X 10.6-os kiadást igényel, Linux fronton pedig legalább 2.6-os kernellel rendelkező disztribúcióra van szükség a használathoz – külön driver természetesen egyik esetben sem szükséges.

Az UE700 Pro sorozat tagjai rövidesen elérhetővé válnak kereskedelmi forgalomban, hivatalos végfelhasználói áraikról azonban sajnos nem esett szó.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap