ADATA pendrive-ok borosüveg-dizájnnal

Az ADATA dizájnereinek legfrissebb alkotása üde színfolt a pendrive-ok szürke piacán.

ADATA pendrive-ok borosüveg-dizájnnal

Napjainkban már több olyan pendrive-ot is találunk kereskedelmi forgalomban, amelyek rendhagyó dizájnjukkal próbálnak kitűnni a piac szürke megoldásai közül – ezzel olykor mosolyt is csalnak a felhasználók arcára. A legfrissebb ilyen érdekességeket az ADATA műhelyében készítették: a gyártó DashDrive Choice UC500 névre keresztelte legfrissebb hordozható adattárolóit, amelyek borosüvegre hasonlító dizájnnal érkeztek.

Az UC500-asok 50 x 19 x 11 milliméteres mérettel rendelkeznek és arany (Golden Champagne), illetve vörös (Sparkling Red) színben kerülnek a boltok polcaira. Az apró borosüvegek könnyedén kulcstartóra vagy nyakpántra fűzhetőek, így nehezebben hagyhatjuk el őket.

Az USB 2.0-s portot ezúttal szerencsére nem kupak védi: az USB 2.0-s csatlakozó kicsúsztatható a műanyag házból. Az újdonságok alkalmazásával „palackba zárhatjuk emlékeinket” – áll a gyártó stílusos sajtóközleményében.

A pici, mindössze 7 grammos palackok többféle adattároló kapacitással kerülnek forgalomba: a kínálat 8 GB-os, 16 GB-os és 32 GB-os tagokból áll, amelyek sorrendben 11, 16 és 27 dollárba kerülnek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward