Acer T231H LCD monitor érintőkijelzővel

Az érintőkijelzővel ellátott asztali monitorok piacán egy új termék jelent meg, amely az Acer műhelyében készült. A friss jövevény a T231H típusjelzést kapta, 23 hüvelykes képátlójú érintőkijelzővel rendelkezik és a többérintéses technológiából fakadó előnyök kiaknázására is alkalmas.

Acer T231H LCD monitor érintőkijelzővel

Az érintőkijelzővel ellátott asztali monitorok piacán egy új termék jelent meg, amely az Acer műhelyében készült. A friss jövevény - amiről egy ideje egyébként már tudunk - a T231H típusjelzést kapta, 23 hüvelykes képátlójú érintőkijelzővel rendelkezik és a többérintéses technológiából fakadó előnyök kiaknázására is alkalmas.

Az Acer megoldását először az idén júniusban megrendezett Computex 2010 alkalmával láthattuk, de a gyártó most elérhetővé tette az újdonságot az európai felhasználók számára. A monitor 1920 x 1080 pixeles, azaz Full HD natív felbontás mellett üzemelő TN panellel érkezik, amelynek válaszideje szürkéből szürkébe történő színátmenet esetén 2 ms-os. A TN panel 300 cd/m2-es fényerőt és 80000:1 dinamikus kontrasztarányt kínál, a képek élességéért és kontrasztosságáért pedig az ACM (Adaptive Contrast Management) technológia felel.

A monitor legvonzóbb tulajdonsága a többérintéses technológiát is támogató érintőkijelző, amely rendkívül sok esetben jöhet jól. Az érintőkijelzővel ellátott monitorra vadászók hamarosan az üzletek polcain is találkozhatnak az Acer T231H típusjelzéssel ellátott újdonságával, amely egyébként 329 eurós ajánlott végfelhasználói áron lesz elérhető.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward