Acer okostelefonok jövőre

Bejelentette a cég, hogy a legjobb úton haladnak felé, hogy jövő év elején piacra dobhassák az első okostelefonjaikat. Miután még idén tavasszal felvásárolták az E-TEN mobilcéget, mostanra jutottak oda, hogy komoly reményekkel kijelenthessék: márciusra már nagy valószínűséggel eljuttathatják a készülékeiket Nyugat-Európába és Oroszországba, valamivel később pedig a világ többi részébe is.

Acer okostelefonok jövőre

Bejelentette a cég, hogy a legjobb úton haladnak afelé, hogy jövő év elején piacra dobhassák az első okostelefonjaikat. Miután még idén tavasszal felvásárolták az E-TEN mobilcéget, mostanra jutottak oda, hogy komoly reményekkel kijelenthessék: márciusra már nagy valószínűséggel eljuttathatják a készülékeiket Nyugat-Európába és Oroszországba, valamivel később pedig a világ többi részébe is.

Konkrét részleteket az eljövendő mobilokról nem fedtek fel, az azonban tudvalevő, hogy az E-TEN előzőleg Windows Mobile-alapú okostelefonokkal foglalkozott, és komoly hangsúlyt fektetett az olyan extrák beépítésére is, mint amilyen például a GPS és a live TV.

JT Wang, a cég elnöke azt is felfedte továbbá, hogy igen komolyak a szándékaik: nem csupán "agresszív terjeszkedést" terveznek ugyanis a mobilpiacon, de az elkövetkező három-öt év során egyenesen a növekedés egyik legfőbb ösztönzőjévé kívánnal válni, és ennek érdekében minden szükséges erőforrást bevetnek, mozgósítva az E-TEN alkalmazottjait és gyakorlatilag teljesen átvéve tőlük a mobilüzletet.

Kíváncsian várjuk az első híreket az Acer mobiljairól.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward