Acer 205: egy könnyű, kivételesen sokoldalú LED-es projektor

Az akkumulátoros újdonság médialejátszóval és MHL támogatással érkezik, sőt, külön kiegészítő alkalmazása mellett akár vezeték nélkül is fogadja a különböző tartalmakat.

Acer 205: egy könnyű, kivételesen sokoldalú LED-es projektor

Acer C205 – A könnyedén hordozhatú LED-es projektor

A C205-ös modell könnyű hordozhatósága miatt azokat veszi célba, akik sokat utaznak és sokszor használnak projektort – legyen szó egyszerű kikapcsolódásról vagy akár üzleti prezentációk stílusos, hatékony megtartásáról. Számukra a C205-ös modell remek választás lehet, ugyanis a LED-es újdonság 144 x 108 x 27 milliméteres mérettel büszkélkedik és csak 300 grammot nyom a mérlegen. A célcsoport számára külön jó hír lehet, hogy a projektor az Acer Instant Pack technológiájának köszönhetően gyorsan üzembehelyezhető és gyorsan el is pakolható.

Az új projektor LED-es fényforrása alap esetben 20 000 üzemórás élettartammal rendelkezik, ám ha bekapcsoljuk az ExtremeECO módot, az élettartam akár 30 000 üzemórára is kitolható. Az apró projektor 150 lumenes fényerősséggel és tiszta, minőségi képpel áll a felhasználók rendelkezésére, a hangok megszólaltatásáról pedig két, egyenként két wattos beépített hangszóró gondoskodik.

A "zsebprojektor" beépített akkumulátorának köszönhetően akár menet közben is használható, ami egyetlen teljes töltés hatására több, mint két órányi üzemidőt biztosít a rendszer számára (4200 mAh). Jó hír, hogy a termék beépített médialejátszóval is rendelkezik, így az USB-s adattárolón lapuló fotók, videók és zenék lejátszására egyaránt képes.

A HDMI port jóvoltából külső forrás képét is megjelenítheti az újdonság – itt "műsorforrásként" a számítógépek mellett játékkonzolok, illetve Blu-ray vagy DVD lejátszók is szóba kerülhetnek. A C205-ös modell opcionálisan vezeték nélkül is kapcsolódhat a különböző eszközökhöz, ám ehhez a külön megvásárolható Acer MHL vezeték nélküli adapter beszerzésére van szükség.

A kiegészítő segítségével az androidos, illetve az iOS alapú okostelefonokról és táblákról, valamint a Windows alapú okostelefonokról és noteszgépekről vezeték nélkül lehet átküldeni a projektornak a különböző tartalmakat, mint például a fotókat, a videókat és a zenéket. Emellett még MHL támogatás is szerepel a repertoárban, sőt, a termékhez MHL kábel is jár.

A C205-ös modell hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, ára pedig 270 angol font magasságában helyezkedhet el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward