Új egér érkezett a Razer kínálatának aljára

Az Abyssus Essential egy valód 7200 DPI-s optikai szenzort kapott, jobb- és balkezesek számára egyaránt használható, és még RGB LED-ekkel is rendelkezik.

Új egér érkezett a Razer kínálatának aljára

A Razer egy újabb gamer egérrel rukkolt elő, ami az Abyssus V2 utódjának tekinthető. Az Abyssus Essential névre keresztelt egér Kínában már egy ideje kapható ugyanezzel a dizájnnal és felépítéssel, de más névvel: ott a Razer Jugan nevet viseli. Míg elődje, a Razer Abyssus V2 lelkét egy 5000 DPI-s felbontással dolgozó szenzor adta, az új modell háza már egy nagyobb felbontású, 7200 DPI-s szenzort rejt. Az sajnos nem derült ki, hogy ez pontosan milyen típusú, csak annyi biztos, hogy optikai alapokon nyugszik. A gyártói weboldal szerint az új szenzor másodpercenként akár 5588 milliméternyi mozgás pontos és precíz érzékelésére is képes.

Galéria megnyitása

Az egér fedélzetén összesen három, 10 millió kattintásra hitelesített Razer Hyperresponse gomb található, amelyek mindannyian programozhatóak, az egér alja pedig RGB LED-ekből álló világítást is kapott, így hangulatos fénnyel áraszthatja el az asztalt vagy az egérpadot. A gombokkal és a világítással kapcsolatos beállítások természetesen a szokásos Razer Synapse 3 segédprogramon belül érhetőek el, maga a világítás pedig kompatibilis a Razer Chroma rendszerével is, azaz összehangolható a többi Chroma támogatású eszközzel. Noha a fotók alapján úgy tűnhet, hogy a 16,8 millió színárnyalat megjelenítésére képes RGB LED rendszer két zónára osztva dolgozik, valójában csak egy zónát kapunk, így a Razer logó és az alsó világítás is ugyanabban a színben tündökölhet.

Galéria megnyitása

A szimmetrikus házzal büszkélkedő Abyssus Essential jobb- és balkezesek számára egyaránt kényelmesen használható. Maga a ház 114,7 milliméter hosszú, 63 milliméter széles és 37,3 milliméter magas, kábel nélküli tömege 78 gramm. Az új egér egy 2,1 méter hosszú USB 2.0-s kábelen keresztül kapcsolódik az adott rendszerhez.

A Razer Abyssus Essential hamarosan megjelenik az üzletek polcain, ára 50 dollár lesz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward