A Twitter is készül az EP-választásra

A Twitter is készül az EP-választásra

Több olyan eszközt is bevezetett mostanában a Twitter, amiket azzal a törekvéssel hozott létre, hogy tisztábbá tegye a felületét, mentesítse a különböző nemkívánatos tartalmaktól, és most ismét ezzel a céllal biztosít egy új lehetőséget. A mikroblog most a választások idején szárnyra kapó hamis hírek terjedését fékezné.

A Twitteren már lesz egy opció külön arra, hogy a regisztráltak jelentsék azokat a tartalmakat, amik valamilyen politikai szándéktól vezérelve jöttek létre, és alkalmas arra, hogy megvezessék az olvasókat, befolyásolják a választásokat. Az újdonság a bejegyzések jelentésén belül lesz minden érintett számára elérhető, és néhány érintéssel, kattintással lehet majd használni, tehát egyszerűen kezelhető lesz szinte mindenki számára. A vállalat elmondása szerint ez majd segít megelőzni azt, hogy a felhasználókat valótlan információkkal manipulálják, akadályozzák a választásokat megelőzően.

 A Twitter új lehetősége a magyarokat az Európai Parlamenti választások miatt fogja érinteni, de nem kizárólag ennek a szavazásnak az alkalmára jött létre, hanem a különböző országok választásai előtt is jó szolgálatot tehet ez, például Indiában is elérhetik a felhasználók. Ezt bejelentést kell majd használnia a fióktulajdonosoknak abban az esetben, ha félrevezető híreket találnak, amik valótlanságokon alapulnak, pontatlanságokat tartalmaznak, vagy megtévesztő információkkal szolgálnak a választás menetével, követelményeivel, időpontjával kapcsolatosan. A bejelentések során lehetősége lesz az érintetteknek megírni, hogy pontosan mi a panasz, milyen okból kifogásolható az adott Tweet. Ezt nem kötelező kitölteni, de jelentősen megkönnyíthető vele a Twitter munkatársainak a feladata.

Az új lehetőség Indiában máris elérhető, és napokon az Európai Unió tagállamaiban is meg fog jelenni, tehát ha minden igaz, akkor Magyarországon is lehet majd alkalmazni, idővel pedig még szélesebb körben hozzáférhetővé válik.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap