A tervezettnél nagyobb lesz az Amazon mobilja

Az Amazon már a megjelenése előtt frissíti a készülékének hardverét, hogy az a biztosabb siker reményében vághasson neki a csúcsra vezető útnak.

A tervezettnél nagyobb lesz az Amazon mobilja

A Kindle Fire táblagépek atyja továbbra is az agresszív árazással kacérkodik, és ennek tükrében fog elkészülni az okostelefonjuk is. Az Amazon elemzői szerint viszont ez már korántsem elegendő ahhoz, hogy a vásárlók kegyeit meghódíthassa az amerikai tartalomszolgáltató.

A legfrissebb értesüléseinket a DigiTimesnak köszönhetjük, aki a beszállító partneri forrásokra hivatkozva véli úgy, hogy a jóárasított eszköz 4,7 hüvelykes megjelenítővel lesz felvértezve. Az eredeti tervekben még 4,3 col szerepelt, de az Amazon a legújabb csúcsmobilok kivétel nélküli növekedését látva inkább a váltás mellett tette le a voksát, még ha ez némi csúszással is járhat az eredeti tervekhez képest.

A kép csak illusztráció.

Az Amazon gyártópartnere ezúttal is a Foxconn lesz, ahogy azt már korábban is láthattuk a Kindle masinák esetében. Viszont a DigiTimes megjegyezte, hogy ezúttal nem a legsimábban mennek a dolgok, és már most csúszásokkal lehet számolni (a fentiektől elvonatkoztatva). Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy hivatalos dátumot sosem kaptunk, de az egymástól független források egyaránt a második negyedévre jósolták a sikervárományos telefont.

Sajnos a további specifikációkról le kell mondanunk, így nem ismert, hogy a hardverének minden oldala csúcsra lesz-e járatva, és hogy pontosan milyen operációs rendszerre lehet számítani. Az utóbbinál mondjuk szinte csak az Android jöhet szóba, de az is biztos, hogy a felismerhetetlenségig át lesz alakítva az Amazon igényeinek megfelelően.

A Kindle mobil kapcsán azt továbbra is le kell szögeznünk, hogy a gép létezése csak pletyka. Az Amazon még most sem tett hivatalos nyilatkozatot az ügyben, így valószínűleg a megjelenéséig az is marad a gépezettel kapcsolatos minden információnk. Ennek ellenére már szinte biztosak lehetünk az érkezésében.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward