A szivárvány színeiben tündököl az Ozone Rage Z50

A fiatalos külső mellett a hangzás továbbra is fontos szempont az új fejhallgatóknál.

A szivárvány színeiben tündököl az Ozone Rage Z50

A Rage sorozat az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő fejhallgató-típus az Ozone termékei között, a vakmerő dizájn mellett a minőségi hangzásnak köszönhetően rengeteg játékos felhasználót sikerült már meggyőzni arról, hogy ez a neki való választás.

Természetesen mint minden gyártónak és terméknek, úgy az Ozone Rage-jének is haladni kell a korral, hogy meg tudjon felelni a kor követelményeinek, elvárásainak. A cég saját megítélése szerint jó munkát végzett a Rage modernizálása során, mivel az egyedi stílust sikerült megőrizni, az erős és strapabíró anyagok pedig szavatolják a hosszan tartó üzemet.

A Rage Z50 egy sokféle módon testre szabható, extrém könnyű headset, kialakításának köszönhetően olyan kényelmet nyújt, hogy használata a több órás játékkal eltöltött etapok során sem okoz problémát. A puha bőr párnák és az ellenálló, de alacsony tömegű műanyag felületek is ezt a célt szolgálják.

A gyártó szellemiségébe beletartozik a szabadságérzet, ezt próbálják átadni termékeikkel is a közönség felé. Ez a Rage Z50-en úgy ölt testet, hogy a mikrofon szabadon állítható, de ha nincs rá szükség, visszahúzható a kagylóba, ahol biztonságban várhat a következő feladatára.

A Rage sorozat gondos tervezés eredménye, egyedi megvalósítással. A Rage Z50 úgy van optimalizálva, hogy az alacsony, a közép és a magas frekvenciák jól elkülönüljenek és az adott tartalom minden részlete kihallható legyen, megfelelő pozícionálás mellett.

Manapság a játékosok életformája és stílusa teljesen más, mint a korábbi években. Az Ozone úgy alakítja ki a palettáját, hogy abban mindenki megtalálhassa a maga stílusának megfelelőt. A Rage Z50 Glow színkínálat is ennek igyekszik eleget tenni, a kék, zöld, sárga és narancs közül csak ki kell választanunk a nekünk megfelelőt, de ha konzervatívabbak vagyunk, ez sem probléma, a Classic kínálatból választhatjuk a fehér vagy a fekete színt is.

Az új Rage headsetek Európában napokon belül megjelennek 49,90 (Z50 Classic) és 51,90 (Z50 Glow) eurós ajánlott fogyasztói áron.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward