A Synaptics tulajdonába kerül a DisplayLink

A Synaptics nemrégiben jelentett be egy fontos felvásárlást, most pedig már itt is a következő jelentős szerzeményről szóló tájékoztatás.

A Synaptics tulajdonába kerül a DisplayLink

A Synaptics egy újabb fontos felvásárlást ütött nyélbe, igaz, még csak a szándéknyilatkozatot írták alá a felek, azaz a tényleges akvizícióra még az illetékes szerveknek is rá kell bólintaniuk. Az új szerzemény a DisplayLink, aki nagy teljesítményű videó tömörítő technológiáiról ismert a piacon, amelyeknek köszönhetően számos hasznos eszköz készülhet, beleértve az univerzális dokkoló állomásokat, amelyek többféle felületen keresztül képesek fogadni a videó jeleket. Az adatátvitel történhet USB, Ethernet vagy éppen WiFi alapon.

Galéria megnyitásaA DisplayLink az átlagfelhasználók mellett az üzleti felhasználókat is kiszolgálja különböző megoldásaival, amelyek több operációs rendszert is képesek kezelni. A Windows, a macOS, a ChromeOS és az Ubuntu Linux alapú konfigurációkra akár több nagyfelbontású tartalom is eljuthat a vállalat technológiáját használva, a kiszolgált kijelzők között pedig akár több 4K-s és akár 8K-s példány is lapulhat.

A Synaptics készpénzben egyenlíti ki a felvásárlás összegét, ami 305 millió dollárt jelent, ám a tényleges felvásárlás majd csak a vállalat 2021-es pénzügyi évének első negyedévében jöhet létre. A Synapitcs az új szerzeménnyel és a Broadcom korábban felvásárolt Wireless IoT részlegével egyre szerteágazóbb termékpalettákkal képviseltetheti magát az IoT szegmensben.

A kombinált útiterv alapján olyan megoldásokat szállíthat le a vállalat az új szerzemények jóvoltából, amelyek képesek akár négy darab 4K-s kijelző meghajtására, valamint a 8K-s és a 10K-s kijelzőkhöz is támogatást hozhatnak, valamint az USB4-es szabvánnyal is kompatibilisek lehetnek. Az újdonságok jóvoltából nagy teljesítményű, dinamikus vezeték nélküli videó dokkolók és videó továbbító rendszerek készülhetnek a nem is oly távoli jövőben.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap