A SanDisk-é a világ leggyorsabb SD memóriakártyája?

Egyelőre igen, de csak idő kérdése, mikor változik a helyzet.

A SanDisk-é a világ leggyorsabb SD memóriakártyája?

A SanDisk egy új SD memóriakártyával rukkolt elő, amely jelenleg kiérdemli a világ leggyorsabb SD memóriakártyájának járó címet, hiszen félelmetesen komoly adatátviteli sebességeket kínál.

Az Extreme PRO névre keresztelt modell az UHS Speed Class 3-as sebességosztályba tartozik, és nem csak professzionális szintű digitális fényképezőgépekben, hanem 4K-s videók rögzítésére képes kamerákban is helyet kaphat. A termék folyamatos írási sebessége 250 MB/s-os értéket képvisel, maximális olvasási sebessége pedig 280 MB/s, ami igen impozáns érték. Az Extreme PRO memóriakártyákat a vállalat állítása szerint extrém körülmények között tesztelik annak érdekében, hogy strapabíróságuk és megbízható működésük garantálható legyen. A gyártó egyébként élettartam-garanciát vállal az adattárolókra, azaz igencsak bízik bennük.

Az Extreme PRO 16 GB-os, 32 GB-os és 64 GB-os változatokban kerül a boltok polcaira. Annak érdekében, hogy a sebességben rejlő lehetőségeket maximálisan kiaknázhassuk a különböző tartalmak PC-re történő másolásakor is, a gyártó egy USB 3.0-s csatolófelülettel ellátott SD memóriakártya-olvasót is készített az újdonságokhoz, ami külön kiegészítőként vásárolható meg. Extraként egy évig ingyenesen letölthető RescuePRO Deluxe adatmentő szoftver is jár a termékekhez, amellyel a véletlenül törölt képek jó eséllyel visszaállíthatóak.

Az új memóriakártya 16 GB-os kiadása 120 dollárba, a 64 GB-os modell pedig 300 dollárba kerül. Az USB 3.0-s memóriakártya-olvasóért 50 dollárt kérnek el. Az újdonságok szállítása a tervek szerint valamikor április folyamán kezdődhet meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward