A Samsung is bemutat az Intelnek

Láthatólag sokan nem osztják az Intel elképzeléseit arra vonatkozólag, hogy hol is végződnek egy netbook paraméterei. Ők ugyanis 10,2 hüvelyknél húzzák meg a határt, ám a Samsung egy 11,6-osat tervez indítani a hónap vége felé.

A Samsung is bemutat az Intelnek

Láthatólag sokan nem osztják az Intel elképzeléseit arra vonatkozólag, hogy hol is végződnek egy netbook paraméterei. Ők ugyanis 10,2 hüvelyknél húzzák meg a határt (képernyőméretben persze), ám a Samsung egy 11,6-osat tervez indítani a hónap vége felé.

Az új gép nVidia Ion-alapú lenne, N-sorozatú Intel Atommal kombinálva. Nem kizárt azonban, hogy az Intel provokálása nem lesz túl kifizetődő a Samsung számára, mert bár az Intel mindig is azt hangoztatta, hogy "versenypárti", ennek ellenére a szabályait megszegőket mindig megbünteti.

Így járt a Lenovo is, amikor az előző hónapban egy 10 hüvelykes, N270-es Intel Atommal ellátott gépet indítottak útnak; erre válaszként az Intel nyomban meg is szüntette feléjük a processzor kedvezményes árazását - most pedig nagyon úgy tűnik, hogy a Samsung is erre a sorsra fog jutni.

Maga az Intel a fejleményeket az üzlettársi titoktartásra hivatkozva természetesen nem kommentálta, viszont újfent hangsúlyozta a már említett "versenypártiságát".

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward