A régi Soprano sorozatra emlékeztet az új Thermaltake View 23 előlapja

Az aRGB előlapi ventilátorral érkező közepes formátumú toronyház jól bővíthető belsővel büszkélkedik, ami kétkamrás dizájnra támaszkodik.

A régi Soprano sorozatra emlékeztet az új Thermaltake View 23 előlapja

A Thermaltale tervezői a jelek szerint leporolták a régi Soprano sorozat tervrajzait, ugyanis a View 23 Tempered Glass aRGB Edition névre keresztelt közepes torony formátumú háznál a klasszikus „hullámos” előlap dizájnt alkalmazták, amely mögé ezúttal címezhető RGB LED-es világítással ellátott ventilátorok kerültek. A három darab 120 milliméteres előlapi ventilátor világítását könnyedén szinkronizálhatjuk az ASUS, az ASRock, az MSI vagy a Gigabyte alaplapjaival, amennyiben a kiszemelt modellen van aRGB csatlakozó, így – megfelelő komponensek esetén – a teljes rendszer világítása összehangolható. A ventilátorok a házon belül egy külön NYÁK lapra csatlakoznak, így mindhármat vezérelhetjük egyetlen aRGB tüskesorról, ahogy az elvárható.

Galéria megnyitása

Maga a View 23 az unalomig ismert kétkamrás dizájnt veti be: az alaplap és a bővítőkártyák a 4 milliméteres edzett üveglap felőli oldalon kapnak helyet, az adattárolókat, a tápegységet és a kábeleket pedig a takarólemezzel ellátott házrész, illetve az alaplaptálca hátulja fogadja – igény esetén persze a tápegység kamrájának tetejére is kerülhet két SSD, ha muszáj. Az alaplaptálca Mini-ITX, Micro-ATX, illetve ATX formátumú alaplapokat vár és a szokásos kivágásokat is tartalmazza, hogy a processzorhűtő cseréje, illetve a kábelek elvezetése zökkenőmentes lehessen. Processzorhűtőből maximum 170 milliméter magas, videokártyából pedig maximum 366 milliméter hosszú példányban gondolkodhatunk, de ha a jobb oldalra hőleadó ventilátort is szerelünk, akkor már csak 260 milliméter hosszú videokártya férhet be. A külön kamrába száműzött tápegység maximum 170 milliméter hosszú lehet – a könnyebb kábelmenedzsment érdekében érdemes moduláris példányban gondolkodni.

Galéria megnyitása

Az adattárolókat több bővítőhely is várja: a HDD fiókokban két 3,5 vagy 2,5 hüvelykes meghajtó számára van hely, de ezeken kívül további két darab 2,5 hüvelykes adattárolót is elszállásolhatunk odabent, amelyek az alaplap alatti vízszintes felületen, vagy az alaplaptálca hátulján férnek el. A megfelelő szellőzésről három darab 120 milliméteres aRGB ventilátor gondoskodik, de ezek helyére 2 darab 140 milliméteres légkeverő is szerelhető. A ház hátuljára egy normál, világítás nélküli 120 milliméteres ventilátor került, a tetőlapon azonban további két 120 milliméteres vagy egy 140 milliméteres példány számára van hely. A ház jobb oldalán és alján két-két 120 milliméteres ventilátor fér el. A kritikus pontokra természetesen szűrő is került, hogy a por többsége kívül maradjon. A folyadékhűtő rendszerek szerelmesei egy 360 milliméteres előlapi, egy 240 milliméteres oldallapi, illetve egy 120 milliméteres hátlapi hőleadó radiátorban gondolkodhatnak.

Galéria megnyitása

Előlapi portokból ezúttal két USB 3.0-s csatlakozót, egy mikrofon bemenetet és egy fejhallgató kimenetet kapunk, plusz egy RGB kapcsoló is helyet kapott itt, amivel a 7 gyári világítási mód között váltogathatunk. Amennyiben ez nem elég, az alaplapi szoftver segítségével még több beállítási lehetőség áll rendelkezésre.

Galéria megnyitása

A Thermaltake új számítógépháza rövidesen megjelenhet kereskedelmi forgalomban, listaára azonban egyelőre nem ismert.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap