A Noctua gondoskodik róla, hogy vásárlói elégedettek legyenek

A gyártó az NH-L9a processzorhűtőhöz kínál ingyenes rögzítő keretet, ugyanis egyes AMD-s alaplapokhoz az egyes alaplapgyártók nem túl felhasználóbarát gyakorlata miatt nem használható a gyárilag mellékelt hátlapi rögzítő keret.

A Noctua gondoskodik róla, hogy vásárlói elégedettek legyenek

A Noctua NH-L9a típusú, alacsony profillal rendelkező processzorhűtője eredetileg a SecuFirm2-es rögzítő keretet alkalmazza, amely tökéletesen megfelel az AMD által lefektetett szabványoknak, így minden olyan alaplappal kompatibilis, amely ugyancsak követi az AMD által meghatározott specifikációkat. Sajnos néhány alaplapgyártó mini-ITX formátumú alaplapjánál homokszem került a gépezetbe, ugyanis ezeknél a deszkáknál a processzorhűtő rögzítő keretének felszerelését akadályozza néhány alkatrész.

A Noctua annak érdekében, hogy ezeknél az alaplapoknál is használható legyen az NH-L9a típusú processzorhűtő, egy alternatív rögzítő eljárást dolgozott ki, amely négy alátétből áll - ezeket kell a hátlap helyett a gyári csavarok alá rakni.

Az egyszerű, ám de hasznos rögzítési módhoz szükséges komponenseket a gyártó ingyen elküldi minden NH-L9a processzorhűtő tulajdonosnak, aki kéri. Ahhoz, hogy az alternatív rögzítési mód komponenseihez hozzájuthassunk, mellékelnünk kell a számlákat, amelyek igazolják, valóban rendelkezünk egy NH-L9a típusú processzorhűtővel, illetve egy olyan alaplappal, amelynek hátuljára nem szerelhető fel a gyári SecuFirm2-es rögzítő keret.

A gyártó ezzel együtt arról is intézkedett, hogy az NM-APS3-as alátétek mostantól minden NH-L9a típusú processzor dobozában benne legyenek, így a népszerű CPU hűtő már alapból is kompatibilis lesz az olyan alaplapokkal, mint például az ASRock FM2A75M-ITX és az FM2A85-ITX.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward