A Navigator üzemelteti a MÁV-Start Zrt. informatikai rendszerét

A Navigator üzemelteti a MÁV-Start Zrt. informatikai rendszerét

A Navigator Informatikai Zrt. üzemelteti 2010. szeptember 1-jétől a MÁV-Start Zrt. informatikai rendszerét. A megállapodás értelmében a Navigator fő feladata lesz a MÁV-Start Zrt. hardver- és szoftverelemeinek üzemeltetése, karbantartása, a helpdeskfeladatok ellátása a végfelhasználók támogatására, valamint a Microsoft-menedzsmentrendszerek - az SCCM, SCOM - bevezetése. A Navigator Zrt. így többek között 1281 munkaállomás, 690 kiegészítő eszköz és 27 szerver üzemeltetését látja el. A megbízás egy évre szól, értéke több mint 60 millió forint.

A MÁV-Start Zrt. 2010 áprilisában írt ki közbeszerzési eljárást informatikai rendszerének üzemeltetésére, miután a korábbi szolgáltatóval lejárt a szerződése. A pályázati anyagot tizenöt cég vásárolta meg, azonban közülük csupán hatan adtak be ténylegesen ajánlatot. A MÁV-Start Zrt. az eljáráson részt vevő öt érvényes ajánlat közül a műszaki-szakmai szempontok mellett a legalacsonyabb ajánlati ár alapján hirdette ki a Navigator Informatika Zrt.-t nyertes ajánlattevőkként.

"A megbízás kihívást jelent számunkra, hiszen a közbeszerzési eljárás feltételei olyan szigorúak voltak, hogy a kiírási anyagot felvevő cégek csupán fele indult ténylegesen az eljáráson" - mondta Juhász Lajos, a Navigator Informatika Zrt. vezérigazgatója.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward