A legtöbb VirtualMark pontot elérő gép

Az oldalunkon már beszámoltunk a Futuremark legújabb szolgáltatásáról, a Virtualmark-ról.

A legtöbb VirtualMark pontot elérő gép

Az oldalunkon már beszámoltunk a Futuremark legújabb szolgáltatásáról, a Virtualmark-ról.

A teszt alapján a legtöbb pontot elérő számítógép egy Intel Core 2 Extreme QX9650 központi egységgel és ATI Radeon HD 3870 X2 videókártyával rendelkezik. A tápellátást egy 1200 W teljesítményű tápegység szolgáltatta, operációs rendszerként pedig a Microsoft Windows Vista került alkalmazásra az adatlap szerint.

A négymagos központi egység alap órajele 3 GHz, 12 MB másodszintű gyorsítótárral. Ez lett feltuningolva 1,98 V feszültség mellett 5707 MHz-re. Memóriából 2*1024 MB DDR3-as Corsair Dominator került bele, ami egy ASUS P5E64 WS Professional alaplapon foglalt helyet. A videókártya is szintén az ASUS műhelyéből került ki, egy 0,8ns-késleltetésű TOP modellről van szó. A részletes adatokat itt lehet megtekinteni.

A tesztet bárki elvégezheti ezen az hivatkozáson keresztül, és összehasonlíthatja a jelenlegi csúcstartóval és az átlagos eredménnyel. Azonban, mint azt a Futuremark a sajtóközleményében kiemelte, a VirtualMark eredmények nem 100 százalékosan pontosak, a pontos eredményekhez érdemes a teljes 3DMark teszteket lefuttatni. A VirtualMark szolgáltatás előnye a gyorsasága, mivel nem kell megvárni a 3DMark tesztek esetén a több mint 10 percet, hanem gyakran fél perc alatt megvan a körülbelüli pontszám.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward