A jövő technológiája megérkezett Székesfehérvárra is

A jövő technológiája megérkezett Székesfehérvárra is

A T-Home, a Magyar Telekom otthoni és kisvállalati kommunikációs szolgáltatásainak márkája a hazai szolgáltatók közül - az előfizetőig kiépített optikai hálózatával (fiber to the home, FTTH - optikai kábel a fogyasztó lakásához) - elsőként vitte be a lakásokba a jövő technológiáját. A fejlesztés első ütemében Budapest IV., X., XI., XIII., XIV., XXII. kerületeiben, Debrecen, Eger, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Zalaegerszeg egyes részein kiépített optikai hálózat immár Székesfehérváron is elérhető, és a közeljövőben többek között Cegléden, Gyöngyösön, Kecskeméten, Kiskunfélegyházán és a főváros további kerületeiben is előfizethető lesz.

A legkorszerűbb infrastruktúra megjelenése vonzóbb célponttá teszi az egyes városokat a befektetők és a nagyvállalatok számára, ez pedig új lehetőségeket és új munkahelyeket jelent - hangzott el Winkler János, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese, a lakossági szolgáltatások üzletágvezetője és Knizse Gyula, Székesfehérvár gazdasági tanácsnoka jelenlétében megtartott sajtótájékoztatón Székesfehérváron.

A jelenleg már több mint ötvenezer háztartásban jelen lévő, a jövő technológiájának is nevezett optikai kábelnek köszönhetően a lakosság és az intézmények számára mindennapossá válhat a zenei és multimédiás tartalmak villámgyors letöltése akár 50 Mbit/s letöltési sebességgel (Optinet Super csomag esetén a min. és max. letöltési sebesség 25-50 Mbit/s, a min. és max. feltöltési sebesség pedig 12,5-25 Mbit/s), valamint a több tévékészüléken nyújtott, egyes televíziós csatornák és a Videotéka meghatározott filmjeit hd-minőségben is kínáló iptv-szolgáltatás.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward