A játékosokat veszi célba az MSI legújabb egere

A jobb- és balkezesek számára egyaránt kényelmesen használható DS100-as modell programozható egérgombokkal, variálható LED-es háttérvilágítással és lézeres szenzorral támad.

A játékosokat veszi célba az MSI legújabb egere

Az MSI egy új, kifejezetten játékosoknak szánt egeret mutatott be. Az Interceptor DS100-as modell piros-fekete színvilágot alkalmaz, így remekül illik az MSI Gaming sorozatú termékeihez – ezek között videokártyákat és alaplapokat éppúgy találunk, mint gamereknek szánt noteszgépeket vagy apró asztali számítógépet.

Az új egér kialakítása miatt jobb- és balkezesek számára egyaránt kényelmesen használható. A termék összesen hét darab programozható gombot kapott, amelyek között érzékenység-állító gombok is jelen vannak – ezek az egér tetején foglalnak helyet. A jobb és a bal egérgomb élettartama nagyjából nyolcmillió kattintásra tehető. A lézeres szenzor érzékenysége 100 DPI-től egészen 3500 DPI-ig terjed, a gombokkal pedig alap esetben 400, 800, 1600 vagy 3500 DPI-s érzékenység állítható be.

A szenzorra jellemző, hogy 6600 FPS-es feldolgozó-képességgel rendelkezik, másodpercenként pedig 30 hüvelyknyi, azaz 762 milliméternyi mozgás lekövetésére képes. A szenzor akár 9G-s gyorsulást is pontosan lekövet, így a leghirtelenebb, leggyorsabb mozdulatok sem vesznek kárba. A termék aranyozott USB 2.0-s csatlakozón keresztül kapcsolódik az adott rendszerhez, 180 centiméter hosszú kábele pedig szőtt, így nem hajlamos az összegubancolódásra. Az új egér teflon talpakon siklik.

Az Interceptor DS100 gumírozott, matt felületű fekete házzal rendelkezik, amit piros betét dob fel. Az egér tetején található Gaming logó LED-es világítást kapott, csak úgy, mint a szenzor érzékenységének módosítására szolgáló gombok – a LED-es világítás esetében hatféle szín közül választhatjuk ki a nekünk tetszőt. Az újdonság 117 x 62,6 x 37,3 milliméteres mérettel érkezik, tömege pedig 135 gramm. A termékhez súlyok sajnos nem járnak.

Jár viszont hozzá egy ütőképes szoftver, amellyel újrakonfigurálhatjuk a gombokat, illetve a beállítható DPI szinteket is testre szabhatjuk. A szoftver emellett a LED-es háttérvilágítás módosítására is lehetőséget ad.

Az MSI Interceptor DS100 rövidesen elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, azt azonban nem árulta el a gyártó a sajtóközleményében, hogy a termék pontosan mennyibe kerül majd. Ettől függetlenül a terméket a Newegg és az Amazon oldalán már megtaláltuk – mindkét helyen 30 dollárba kerül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward